Bildirim
Arkadaşlar Bana Core 2 duo yu destekleyen ucuz bir kasa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeş atx olan her kasa zaten destekler..extreme ve soğutması iyi birşeyler arıyorsanwww.firebal.net adresinde kasalara bakabilirsin, daha orta halli kasalar içinwww.mavibilgisayar.com ya dawww.gigatek.com gibi adreslere bakabilirsin
-
benim casper eski beyaz gri kasa desteklermi? -
-
eski casper gri beyaz kasam var o desteklermi sadece powersuply alarak işi bitirebilirmiyim? -
P4 uyumlu psu lar çalıştırıyor ama FSP psu dan aşağı bişey alma derim. Sistemin uzun ömürlü olması için kaliteli PSU kullan. -
arkadaşlar ben yeni psu alacağım ona birşey demiyorum ama benim kasama takılırmı eski casper beyaz,gri p4 kasası. -
yazık günah napacaksınız o casperları tenekeleri pöf..alın size dehşet bir kasa
tıklayıverin
olmuşken bir de buna tıklatıverin
-
hayır zaten benim kasam var sadece dış görünüş için 200-300 milyon niye vereyimki zaten var bende. -
bende chenbro kasa var 49$+kdv ye. içinde 350W fsp güç kaynağı var. çok memnunum.sistemim de şu fikrin olsun
e6300
msi 965 neo
512 * 2 twinmos 667
ati 1300pro
benq dvd rw
samsung 250 gb
1 tane ekstra fan
-
benim kasam olmazmı peki casper kasa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X