Şimdi Ara

Arkadaşlar bana göre 1 guild bulabilirmisiniz!!! ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben lvl 60 war ama aq20 dungeonunu fln yapabilen bi guild ariorum guildim yok sıkılıyorum altımla oynuyorum.Guild bulsam günde 10 saaat yada daha fazla oynayabilirim. :)

msn: forsake_my_life@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainforce -- 5 Ağustos 2006; 13:41:33 >

• Biz sana nasıl guild bulalım?

Sen araştırıp bir guild bulacaksın, başvuru yapacaksın, kendini tanıtıp karakterinin özelliklerini belirteceksin. Adamların yeni playera ihtiyacı varsa veya beklentilerini karşılıyorsan alırlar.

Questi yapamadım yardım edin,
    Account nasıl alabilirim yardım edin, diye yazanları anlarımda bunuda ilk defa görüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lirva

Biz sana nasıl guild bulalım?

Sen araştırıp bir guild bulacaksın, başvuru yapacaksın, kendini tanıtıp karakterinin özelliklerini belirteceksin. Adamların yeni playera ihtiyacı varsa veya beklentilerini karşılıyorsan alırlar.

Questi yapamadım yardım edin,
    Account nasıl alabilirim yardım edin, diye yazanları anlarımda bunuda ilk defa görüyorum.

tamemen katılıyorum çok çok saçma bi topic açmışsın ya
  • 10 saatten fazla oynayacagını belirtirsen havada kaparlar :) ha bide biras epic in varsa ...
  • ya şu çocuğa bi guild bulun bee bulun bak ben gidip isteyecem söz..çeyizde benden..
  • Realmin ne ally misin, horde musun
  • realm : talnıvarr
    alliance
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • noob
    1.server'in ne?
    2.horde,ally?
    3.kendi server'inda hic mi arastirmadin
  • lvl 60 da guild bulamıyonuz ben lvl 4 de buldum
  • yazıyo ya
  • ben şahsen arkadaşın alliance olduğunu anladım nedenmi skullflame ve saber epicmiş saberde elf kaplanı olunca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.