ya arkadaşlar sprite dan psp çıktı versiyonu yeni düşürttüm ama elimde doğru düzgün oyun yok elinde olanlar bana largo ile yollayabilir mi acaba parası neyse verim ya .. şimdiden teşekkürler...
dostum acık artırma siteleri veya baska internet sitelerinde satılıyor burdan oyun gelmezse nettende sipariş edebilirsin..veya nerede oturuyorsun bilmiyorum ama alısveriş merkezlerindede bulunuyor teknosa megavizyon vs. vs. vs. yerlerdende temin edebilirsin
arkadas ucuza almak ıstedı heralde oyuzden buraya sormus bende ssx on tour ve coded arms var ıkısının fıyatı 100 tek alırsan 60 cevabı pmden atarsan sevınırım
ARKADASIM bes oyunum var
gta lcs 70ytl
most wanted 70 ytl
fired up 60 ytl
pursuit force 70 ytl
ape academy 50 ytl
oyunlar cızıksızdir kutuludur orijinal alınmıstır ve eger hepsini alırsan 280 e veririm
ama iso oyun istiyorsan spiderman2 formula 1 nba 2006 winning eleven 9 v8 supercars oyunlarının hepsini 25 ytl ye satarım ama kargo ücretini ödemem ben adanadayım
arkadaşım ne yaptın sen ya çok pahalıya veriyosun isoları
ben oyun buldum ve şu an kendimde satışa başladım 100 küsür oyun var bende 30 ytlye veriyom ilk kim alırsa benden eğer ona 20 ytl ye vercem 11 dvd
ama orjinal oyunlasrın fiyatlarını biraz daha düşürüsen belki ilerde alabilirim
abı bedava oyunları nerden buluosunuz hangı sıte cıldırıcam bulamıorm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme