Şimdi Ara

Arkadaşlar Başıma bela aldım bir bakıverin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamın 2 senedir kullandığı iphone 4 apple kimliği sifresini unutmuş Facebook indirecekmiş ,bana dedi tam hatırlayamadım bende,başladım denemeye ama bir türlü şifreyi bulamadım gizli soruları zaten hiç hatırlamam kaç sene olmuş...
    Neyse bende iCloud Kimliğini sildim kendi iCloud Kimliğimi girdim Facebook falan da indirdim fakat oda ne! Rehber gitmiş adamın telefonun kutusu Faturası falan mevcut apple desteği arasak iCloud Hesabını kurtarabilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• icloud hesabını telefonla alınır mı bilmem belki telefonda vermeyip giderek alabilirsiniz ama birde önemli olan icloud hesabı rehberi senkronize ediyormuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

icloud hesabını telefonla alınır mı bilmem belki telefonda vermeyip giderek alabilirsiniz ama birde önemli olan icloud hesabı rehberi senkronize ediyormuydu?

Babamın iCloud hesabına Senkronizeymiş meğerse rehber. Bende onun hesabı kaldirdim direk kendi hesabımı girdim ama rehber gitti adamın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta262

quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

icloud hesabını telefonla alınır mı bilmem belki telefonda vermeyip giderek alabilirsiniz ama birde önemli olan icloud hesabı rehberi senkronize ediyormuydu?

Babamın iCloud hesabına Senkronizeymiş meğerse rehber. Bende onun hesabı kaldirdim direk kendi hesabımı girdim ama rehber gitti adamın ya

tamam icloud da rehber senronizasyonu aktif haldeyse sorun yok eğer rehber eşleşmesi arada yapmasa icloud hesabı olsada bir işi yaramazdı. zararın neresinden dönersen kardır. ama dediğim gibi bunu telefonda verirler mi zor . akasya veya zorluya gidince alınabilir faturasıyla ve telefonla gidince.
  • düşük bir ihtimal fakat,kartvizitlerin daha önce kullanılan gmail in rehber bölümüne senkronize olmuş olabilir.mesela ben kartvizitleimi icloud a senkronize etmiyorum,direk otomatik olarak gmail ime senkron oluyor,pc den gmail ime girdiğimde rehber kısmında bütün kişileri en güncel şekilde görebiliyorum.ayrıca başka bir telefona ,ios veya android farketmez o gmail le giriş yaptığımda bütün kişiler rehbere yükleniyor.dediğim gibi eğer eski gmail i hatırlayıp kırabilirsen bir ihtimal numaralarına kavuşabilirsin
  • Pc'ye bağlayıp itunes üzerinden yedekten geri yükleme yapmayı deneseniz mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet8018

düşük bir ihtimal fakat,kartvizitlerin daha önce kullanılan gmail in rehber bölümüne senkronize olmuş olabilir.mesela ben kartvizitleimi icloud a senkronize etmiyorum,direk otomatik olarak gmail ime senkron oluyor,pc den gmail ime girdiğimde rehber kısmında bütün kişileri en güncel şekilde görebiliyorum.ayrıca başka bir telefona ,ios veya android farketmez o gmail le giriş yaptığımda bütün kişiler rehbere yükleniyor.dediğim gibi eğer eski gmail i hatırlayıp kırabilirsen bir ihtimal numaralarına kavuşabilirsin

Keşke bir Gmail da açsaydım,ilk aldığında ben sadece iCloud Hesabı açmıştım şimdi eski sim kartını buldum babamın.Bir ihtimal belki o sim içinde rehber vardır veya Yarin bir arayıp şansımı deneyeyim apple destekten.
    Teşekkürler.

• önce apple dan şifreyi öğrenmeye calısın şifreyi alınca,icloud.com da kişilerin hepsi olacaktır.telefondan da icloud dan kişileri aktar yapınca telefona geri gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

önce apple dan şifreyi öğrenmeye calısın şifreyi alınca,icloud.com da kişilerin hepsi olacaktır.telefondan da icloud dan kişileri aktar yapınca telefona geri gelir.

Biraz önce eski sim kartı taktım Allahtan içinde rehber kayıtlıymış,birde yeni iCloud Hesabı açtım gizli sorusunu vs. Yazdım bir kağıda koydum kutusuna

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.