Şimdi Ara

Arkadaşlar Battlefıeld 2 ile ilgili bir sorum olacak??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar battlefıeld 2 de arabada,uçakta,helikopterde,hücum botun'un içinde hangi tuşlar ile yer değiştiriliyor?SİNGELPLAYER!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfx2600 -- 27 Ocak 2008; 18:58:02 >

• f1 f2 f3 .... die gidiyor
  • arkadaşım ben mesela arabaya biniyorum f1 e basıyorum olmuyo f2 ye basıyorum f3 f4 e basıyorum camera değişiyor arabayı askerin biri kullanınca bende arabaya biniyorum f5 e basıyorum arabayı ben kullanıyodum yaksa ben mi yanlış yapıyorum????yardım ederseniz sevinirim
  • Kontrol ayarlarında düzeltmen gerek galiba.
    Bende şu amerikan uçağının bi tanesini dik uçuramıyorum onu sorayım (motorlarını aşağıya indirme:)
  • hadi arkadaşlar
  • kontrol ayarlarını default et belki ondandır yoksa dediğimi uyguladığın zaman olacaktır

ozgur

f-35 den bahsediyorsan s ye basılı tutarak kalk ama kalkarken hafif burnunu kaldır yoksa düşersin sürekli s tuşuna bas
  • Arkadaşlar benimde sorunum var ULTRASLAN BH f 35 battlefıeld 2 singelplayerde hangi bölümde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildize -- 28 Ocak 2008; 10:40:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

Kontrol ayarlarında düzeltmen gerek galiba.
    Bende şu amerikan uçağının bi tanesini dik uçuramıyorum onu sorayım (motorlarını aşağıya indirme:)

bu arkadaş single diye belirtmemiş

ancak singlede hiç bir bölümde f-35 yok
  • Ben online oynuyorum ama harita indirirseniz singleada f-35 geliyor Bu arada oyun çokmu kota yiyo banamı öyle geliyo
  • oyun deli kota yer arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.