Şimdi Ara

arkadaşlar bazıları bilgisayardan yapılıoya dj lik fln onu indirme sitesi bilen lütfen yazsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazıları bilgisayardan yapılıoya dj lik fln onu indirme sitesi bilen lütfen yazsın?

• vitural dj diye bi program vardı bayağı bi uğraştım hiç bişe anlayamadım valla
  • bende virtual dj in son surumu var bi zaman kullandıktan sonra alışıyorsunuz program çok zevkli eğlendirici fakat öyle dj lik falan bunda yapılmaz ancak elin mouse da çok hızlı olucak ki belki ama kullanmanızı tavsiye ederim gerçekten zevkli... google a vırtual dj yazıp türkçe sayfalardan rahatlıkla bulabılırsınız ben inndir den almıştım ordan da alabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

bende virtual dj in son surumu var bi zaman kullandıktan sonra alışıyorsunuz program çok zevkli eğlendirici fakat öyle dj lik falan bunda yapılmaz ancak elin mouse da çok hızlı olucak ki belki ama kullanmanızı tavsiye ederim gerçekten zevkli... google a vırtual dj yazıp türkçe sayfalardan rahatlıkla bulabılırsınız ben inndir den almıştım ordan da alabilirsiniz...

aynen bende kullanıyorum cok hos guzel bı program
  • bu işler virtual dj ile başlar cubase e kadar gider sonra bi bakmışsın belki bi club ta çalıyıorsun ben o programın bütün sürümlerini kullandım bu iş için bir geçiş progrmıdır daha profesyonel programlarda var..
  • En iyi program FL Studio 7 indir dene gayet güzel ve kolay bir program
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.