ben cepaile kullanıcısıyım..cepaile hattını sevgilimle kullanıyordum sadece mesajlasıyorduk arama bıle yapmıyorduk fakat fatura hıc beklemedıgım kadar cok geldi cok sasırdım...cepaıle hattı dısında kımseyle ne konustum nede mesajlastım sadece sevgılımle mesajlastım hatta konusmadım bıle.anlamadım neden bu kadar yuksek geldıgı.onceden sevgılım oladan once baska arkadaslarla muhabbet ederken bıle en yuksek 25mılyon gelıyordu sımdı ıse 10 katı gelmıs nerdeyse cok sınırlıyım nedense su an bırde ayrı bı konu actıgım ıcın ozur dılerım..bu ay telsım yanlıs mesajlar gondermıs gıbı bı haber aldım ne kadar dogru ??cevap verırsenız cok sevınırım
Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Bir ihtimal daha var ki tarife değişikliği gerçekleşmiş olabilir.
Siz 05424440542 ile görüştükten sonra durumu bize iletir misiniz?
Ayrıca eskiden ayrıntılı fatura talep etmeseniz bile net üzerinden faturanızın ayrıntısına ulaşabiliyordunuz...
Bu uygulama sanırım devam etmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: 35_RaP_Tr_35
ben cepaile kullanıcısıyım..cepaile hattını sevgilimle kullanıyordum sadece mesajlasıyorduk arama bıle yapmıyorduk fakat fatura hıc beklemedıgım kadar cok geldi cok sasırdım...cepaıle hattı dısında kımseyle ne konustum nede mesajlastım sadece sevgılımle mesajlastım hatta konusmadım bıle.anlamadım neden bu kadar yuksek geldıgı.onceden sevgılım oladan once baska arkadaslarla muhabbet ederken bıle en yuksek 25mılyon gelıyordu sımdı ıse 10 katı gelmıs nerdeyse cok sınırlıyım nedense su an bırde ayrı bı konu actıgım ıcın ozur dılerım..bu ay telsım yanlıs mesajlar gondermıs gıbı bı haber aldım ne kadar dogru ??cevap verırsenız cok sevınırım
4440542 yi arayıp ayrıntılı bi bilgi al bence kesin bi yanlışlık oldu eğer dediğin gibiyse ve de ayrıntı istersen heralde ayrıntını da yolayabilirler..
Büyükşehirde yaşıyorsan Telsim Bölge müdürlüğüne git Şuana kadar 2 kere gittim Kusursuz hizmet veriyorlar orda Bir dene istersen..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme