Şimdi Ara

ARKADAŞLAR Bİ BAKARMISINIZ HAYIRSEVER İNSANLAR ARIYORUM LÜTFENN BAKINNN CLASH OF CLASNLA İLGİLİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BANA EN AZ 30 LVL Bİ ÇAR LAZIM CLASH OF CLANS OYUNUNDA BEN NEDEN SANA BEDAVAYA VEREYİM DİYEBİLİRSİNİZ AMA MESELA 400 TL YE SATICAKSINIZ UNUTMAYIN BİR MÜSLÜMANIN SİZİN İÇİN DUASI 400 TL DEN ÇOK DAHA DEĞERLİ BANA CLASH OF CLANSTA YÜKSEK LEVEL İYİ Bİ KÖY VERİRSENİZ DUAMI ALIRSINIZ Kİ BU GERÇEK MÜSLÜMANLAR İÇİN ÖNEMLİ BİRŞEY LÜTFENN ÇARI GOOGLE HESABIYLA ALICAM LÜTFENNNN

abuk subuk yorumlar yapmayın lütfen

• Cami avlusumu burası?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus çarı versek olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçe1221 F kullanıcısına yanıt
    bu devirde günahlar bile parayla satılıyor unutma ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bardeos

Rus çarı versek olur mu?

rus çarı olunca ne farkediyor dil değiştirilemiyor mu? bakın insanlık ölmemiş
  • quote:

Rus çarı versek olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe1221

quote:

Rus çarı versek olur mu?

rus çarı olunca ne farkediyor dil değiştirilemiyor mu? bakın insanlık ölmemiş

rus çarı eskilerde rusyanın kralı olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• oyuna baslayacak arkadasım 30 lvl (çar) değildir köy dür onun ismi :) 30 lvl lik bi köyü sadece 3 saatte yapabilirsin. Burda sana 30 lvl köyü verecek olan kisi sana google hesabını veya app hesabıyla birlikte vermek zorunda kalacak. Bu da baya zahmetli bi is oluyor. Sen en iyisimi kendine yeni bi köy ac bi kac saat ugras gör bak zevk almaya baslayacaksın.
    Ya benmi yanlıs hatırlıyorum oyuna ilk basladığımda hersey süperdi yükseltmeler kısaydı ganimet cok cook fazla idi lvl oldu 100 ne yükseltme bitiyo ne ganimet geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

oyuna baslayacak arkadasım 30 lvl (çar) değildir köy dür onun ismi :) 30 lvl lik bi köyü sadece 3 saatte yapabilirsin. Burda sana 30 lvl köyü verecek olan kisi sana google hesabını veya app hesabıyla birlikte vermek zorunda kalacak. Bu da baya zahmetli bi is oluyor. Sen en iyisimi kendine yeni bi köy ac bi kac saat ugras gör bak zevk almaya baslayacaksın.
    Ya benmi yanlıs hatırlıyorum oyuna ilk basladığımda hersey süperdi yükseltmeler kısaydı ganimet cok cook fazla idi lvl oldu 100 ne yükseltme bitiyo ne ganimet geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe1221

BANA EN AZ 30 LVL Bİ ÇAR LAZIM CLASH OF CLANS OYUNUNDA BEN NEDEN SANA BEDAVAYA VEREYİM DİYEBİLİRSİNİZ AMA MESELA 400 TL YE SATICAKSINIZ UNUTMAYIN BİR MÜSLÜMANIN SİZİN İÇİN DUASI 400 TL DEN ÇOK DAHA DEĞERLİ BANA CLASH OF CLANSTA YÜKSEK LEVEL İYİ Bİ KÖY VERİRSENİZ DUAMI ALIRSINIZ Kİ BU GERÇEK MÜSLÜMANLAR İÇİN ÖNEMLİ BİRŞEY LÜTFENN ÇARI GOOGLE HESABIYLA ALICAM LÜTFENNNN

abuk subuk yorumlar yapmayın lütfen

Gerçek müslümansan senin duana güvenirim. Ama ibadet etmek yerine benim gibi bu oyunla vakit kaybeden birinin duasından ne olur düşünmek laızm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.