Bildirim
Arkadaslar bi bakin
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Madem girdin bitir işlerini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
evet yakalanma riski cok yüksek okul hayatim biter hersey biter peder eve almaz yurt disinda okuyorum buralarda hapislerde cürürüm :P -
bug "u bankaya bildirsem ödül fln verirlermi acaba :) -
-
elmayi cürüten adam :) ulen :D -
Hocam hazır elin değmişken benim laptoba da bir format atarmisin ordan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 24 Kasım 2015; 0:59:36 >
varmi arkadaslar baska bi önerisi olan yoksa bildiricem aksama mail yazicam -
bankaya bildirdim kuru bi tesekkür den baska bisi yapmadilar bildirmez olaydim -
hee hee, resimi iyi karalamayı becerememişsin. O yollardan çoktan geçip giden birisine denk gelir diye düşünmedin mi?
insallah birine denk gelirde soyar bunlari ulen insan bi 100 dolar bari teklif eder -
quote:
Orijinalden alıntı: asau
hee hee, resimi iyi karalamayı becerememişsin. O yollardan çoktan geçip giden birisine denk gelir diye düşünmedin mi?
Bende bunu yazacaktım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X