Binance Kredi Kartı?
Binance global de kredi kartı ile alım yapılıyor mu? Sürekli hata veriyor bir türlü olmadı.
Başka alternatif yöntemler var mı?
FM Tranmitter Önerisi - Sizce Hangisi?
Beyler Tranmitter alıcam ama araştırdıkça karışıyor. Birkaç transmitter arasında kaldım tek istediğim kaliteli müzik, hızlı şarj filan gereksiz şuan hadi bi el atında alalım birini :)
1) Xiaomi Roidmi 3S - Pek yorum yok ama müzik kalitesi iyi deniliyor.
2) S-Link SL-BT225- Şekli çok iyi yorumlar genel iyi birkaç video da beğenilmiş. Bu marka modelin faklı sürümleri mevcut olsa da en iyisi bu ürün geldi bana.
3) Baseus T typed S-13- Markayı tam bilmesem de dalında en iyilerinden deniliyor ama bazı kullanıcılar bu ürünün ses cızırtısından bahsediyor.
yada sizin öneriniz?
Arkadaşlar Tranmitter alıcam ama araştırdıkça karışıyor. Birkaç transmitter arasında kaldım tek istediğim kaliteli müzik, hızlı şarj filan gereksiz şuan hadi bi el atında alalım birini :)
2) S-Link SL-BT225- Şekli çok iyi yorumlar genel iyi birkaç video da beğenilmiş. Bu marka modelin faklı sürümleri mevcut olsa da en iyisi bu ürün geldi bana.
3) Baseus T typed S-13- Markayı tam bilmesem de dalında en iyilerinden deniliyor ama bazı kullanıcılar bu ürünün ses cızırtısından bahsediyor.
yada sizin öneriniz?
Beyler Tranmitter alıcam ama araştırdıkça karışıyor. Birkaç transmitter arasında kaldım tek istediğim kaliteli müzik, hızlı şarj filan gereksiz şuan hadi bi el atında alalım birini :)
yada sizin öneriniz?
Teamviewer Sadece Ekran Paylaşımı!!1
|
Teamviewer Sadece Ekran Paylaşımı
|
PUBG Emulatör - Google Play ile giriş yapmıyor
|
|
5 YIL ÖNCE SATIN ALDIĞIN ELBİSEYİ BULMA!!!
Uzun Hakim Yaka Mont?
|
Aklın bittiği ve sustuğu yerde son karar şiddete aittir. |
Aklın bittiği ve sustuğu yerde son karar şiddete aittir. |
caf0715372a2a53f6c20ee0e71d143798.png |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 474
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 35.249 (Bu ay: 436)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic