Şimdi Ara

FM Tranmitter Önerisi - Sizce Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Tranmitter alıcam ama araştırdıkça karışıyor. Birkaç transmitter arasında kaldım tek istediğim kaliteli müzik, hızlı şarj filan gereksiz şuan hadi bi el atında alalım birini :)

1) Xiaomi Roidmi 3S - Pek yorum yok ama müzik kalitesi iyi deniliyor.

2) S-Link SL-BT225- Şekli çok iyi yorumlar genel iyi birkaç video da beğenilmiş. Bu marka modelin faklı sürümleri mevcut olsa da en iyisi bu ürün geldi bana.

3) Baseus T typed S-13- Markayı tam bilmesem de dalında en iyilerinden deniliyor ama bazı kullanıcılar bu ürünün ses cızırtısından bahsediyor.

yada sizin öneriniz?

• eğer aux girişin varsa hiç uğraşma hocam bunlarla.

https://www.hepsiburada.com/jameson-3usb-oto-teyp-aux-dab-usb-sd-bluetooth-cevirici-donusturucu-hazir-set-12v-pm-HB00000IIBLL

linkte veridğim ürünü al kafan rahat etsin

• redstreak kullanıcısına yanıt

Aux girişi yok olsa dediğin gibi hiç uğraşmam. Sadece CD çalar var. Bende tek çare transmitter e yöneldim ama hangisi daha iyi bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SESSİZDÜNYA

Aux girişi yok olsa dediğin gibi hiç uğraşmam. Sadece CD çalar var. Bende tek çare transmitter e yöneldim ama hangisi daha iyi bilemedim.

Roidmi yorumları çok güzel. Bende aldım denedim. Arada şarkıda atlama yapıyor 1-2 sn civarı. Bu rahatsız etmişti beni.

• Bunları bilmiyorum hocam ama ben Anker marka almıştım biraz tuzlu ama kristal gibi ses veriyor.
  • Roidmi tavsiye ederim. Veri kuvveti Ve hemen bağlanması güzel. Kendi application ı var mojiteu diye. Telefonu sallayınca şarkı değiştiriyor.

Yalnız bendeki çakmak girişinde yandı. Niye yandı bilmiyorum. Arada elim çarpıyordu kapanıp açılıyordu fakat 5-6 kere olmuştur.

Güncel teknoloji garantiliydi. Faturasını buldum garantiye yolladım 1 günde yenisini gönderdiler (helal olsun)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.