Şimdi Ara

5 YIL ÖNCE SATIN ALDIĞIN ELBİSEYİ BULMA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 YIL ÖNCE SATIN ALDIĞIN ELBİSEYİ BULMA!!!5 YIL ÖNCE SATIN ALDIĞIN ELBİSEYİ BULMA!!!5 YIL ÖNCE SATIN ALDIĞIN ELBİSEYİ BULMA!!!5 YIL ÖNCE SATIN ALDIĞIN ELBİSEYİ BULMA!!!5 YIL ÖNCE SATIN ALDIĞIN ELBİSEYİ BULMA!!!

Arkadaşlar bundan 5-6 yıl önce bir avm de lcw mağazasından bir parka-mont almıştım. Şimdi rengi attı kullanılmaz hale geldi lakin ben şimdi aynısını tekrar almak istiyorum nasıl bulabilirim. Elimde parkada yazan herşey mevcut internetten her kodu yazıyı aradım ama nafile yok bir bulamadım. Bi bulsam varya aynısını anında ne kadar olursa olsun alacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SESSİZDÜNYA -- 29 Ocak 2019; 21:49:30 >

• Benim de 12 yıl önce arkadaşın hediye ettiği bir Diesel hırkam var kapşonlu, ne kadar aradıysam benzerini bile bulamadım nette. Bulsam aşırı pahalı değilse alırdım.
  • benzerini bulursun kii aynısı olacak diye uğraşma. lcw defactoya bakmışsın heralde daha farklı birsürü mağaza var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

benzerini bulursun kii aynısı olacak diye uğraşma. lcw defactoya bakmışsın heralde daha farklı birsürü mağaza var
    yok ağa benzeri moda çok değişti bulunmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.