Şimdi Ara

FM Tranmitter Önerisi - Sizce Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Tranmitter alıcam ama araştırdıkça karışıyor. Birkaç transmitter arasında kaldım tek istediğim kaliteli müzik, hızlı şarj filan gereksiz şuan hadi bi el atında alalım birini :)

1) Xiaomi Roidmi 3S - Pek yorum yok ama müzik kalitesi iyi deniliyor.

2) S-Link SL-BT225- Şekli çok iyi yorumlar genel iyi birkaç video da beğenilmiş. Bu marka modelin faklı sürümleri mevcut olsa da en iyisi bu ürün geldi bana.

3) Baseus T typed S-13- Markayı tam bilmesem de dalında en iyilerinden deniliyor ama bazı kullanıcılar bu ürünün ses cızırtısından bahsediyor.

yada sizin öneriniz?

• 2 gündür roidmi 3s kullanıyorum. Aslında bu zamanda hala fm transmitter alınır mı diye düşünüyordum ama eğer araçta aux yoksa (ya da takılamıyorsa) 2 alternatif kalıyor. Ya bluetooth hoparlör ya da transmitter. Hoparlör de denedim ama pek verimli olmuyor.

Roidmi ye gelirsek, ben baya memnunum şimdilik. Öncelikle boyutları ufak, her çakmaklığa uyuyor ve üzerinde 2 adet usb yeri var. Fm kanalı ayarlaması kendi uygulamasından yapılıyor, ayrıca uygulamadan akü voltajı da görülebiliyor. İstanbul beylikdüzü-büyükçekmece civarında 108 frekansını kullanıyorum, sıfır cızırtı/kopma/kesilme, henüz başka yerde deneme fırsatım olmadı. Ses kalitesini de çok beğendim, ucuz transmitterler ile alakası yok. En kötü ihtimal kaliteli bir şarj aleti aldım varsayarım diyordum ama ben memnunum şimdilik. Gördüğüm tek eksiği, otomatik olarak bağlanmıyor, her seferinde telefon ile cihazı eşlemem gerekiyor. tabi bu benim telefonum kaynaklı da olabilir, yanıltmış olmayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin310

2 gündür roidmi 3s kullanıyorum. Aslında bu zamanda hala fm transmitter alınır mı diye düşünüyordum ama eğer araçta aux yoksa (ya da takılamıyorsa) 2 alternatif kalıyor. Ya bluetooth hoparlör ya da transmitter. Hoparlör de denedim ama pek verimli olmuyor.

Roidmi ye gelirsek, ben baya memnunum şimdilik. Öncelikle boyutları ufak, her çakmaklığa uyuyor ve üzerinde 2 adet usb yeri var. Fm kanalı ayarlaması kendi uygulamasından yapılıyor, ayrıca uygulamadan akü voltajı da görülebiliyor. İstanbul beylikdüzü-büyükçekmece civarında 108 frekansını kullanıyorum, sıfır cızırtı/kopma/kesilme, henüz başka yerde deneme fırsatım olmadı. Ses kalitesini de çok beğendim, ucuz transmitterler ile alakası yok. En kötü ihtimal kaliteli bir şarj aleti aldım varsayarım diyordum ama ben memnunum şimdilik. Gördüğüm tek eksiği, otomatik olarak bağlanmıyor, her seferinde telefon ile cihazı eşlemem gerekiyor. tabi bu benim telefonum kaynaklı da olabilir, yanıltmış olmayayım.

Müzikdeki bass kalitesi nasıl yani yüksek seslerde kayıp gerçekten çok oluyor mu?

Not: Keşke aux olsa hiç uğraşmam ama maalesef mecburen.

• SESSİZDÜNYA S kullanıcısına yanıt

Yani düzgün çeken bir radyo istasyonu nasılsa bu da öyle, aralarında bir fark goremedım. Teybin sesini sonuna kadar açtığımda pek bozulma olmuyor, ayrıca arabada pek kaliteli bir hoparlör yok. Ben daha çok sesli kitap, podcast vs için kullanıyorum.

• ersin310 E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.