Öncelikle herkese merhaba, Dvd player alacak olduğumdan araştırmalar devam ediyor. Bu nedenle bugün teknosaya girdim ve ucuz bir dvd ye rastladım. Scarlett diye bir marka?! İlk defa gördüğümden ve duyduğumdan dolayı şüpheliyim ancak Vga çıkışa da, dts, dolby de var. O nedenle merak ettim. Var mı bu ürünü alıp kullanan birileri ve izlenimleriniz nelerdir?
Scarlett SDIVX-1201 DVD Player
Sıkıştırılmış MPEG4 standartları desteği MPEG4 dosyalarında Türkçe altyazı desteği Dolby Digital AC-3/DTS dijital ses çözücüsü Scart çıkısı Progressiv tarama (Y/Pb/Pr) Video bağlantıları: Composite, S-video, component (YUV), VGA , USB girişi Ses bağlantıları: Koaksiyel, optik, 5.1/stereo Yüksek çözünürlükte görüntü kalitesi ile parlak renkler Çoklu dil desteği Anti-parazit, anti-şok, hata düzeltme özellikleri Karaoke fonksiyon Total uyumluluk (DVD-R/-RW, DVD +R/+RW, VCD, Super VCD, HDCD, CDDA, DVCD, CD, MP3, MPEG4, Kodak Picture CD, JPEG formatları)
Bu cihazı alan veya bilen hiçkimse yok mu ???
bende dvd player alacağım ve cevredeki en güvenilirdükkan teknosa. bende bu ürün hakk. bilgi istiyorum.
özellikler alt yazı büyüklüğünü değiştirme sansımız oluyor mu ve taşınabilir 2'5 hdd den film izlenebiliyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme