Şimdi Ara

LG Magic Motion Kumanda Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
15.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LG Smart Tv'de Magic Motion Kumanda kullanan varsa kullanılabilirliğini yorumlayabilir mi?
    150 TL vermeye gerek var mıdır acaba?

LG Magic Motion Kumanda Kullanan Var mı?

• Kullanan yok sanırım...
  • Smart TV özelliğini fazlaca kullanacaksan alman çok iyi olur. Zira TV yi internetteyken kumanda ile kontrol etmek ya da forumlarda yazı vs. yazmak hayal ettiğinden çok daha zor.

Sende hangi model LW var ki? LW4500 zaten desteklemiyor bu kumandayı aklında olsun.
  • ben de yeni 55 wl 570s aldım.
    bu olmadan keyfi çıkmayacak sanırım.nette satılıyor sadece ve en ucuz 149 tl
    varmı başka satan bir yer
  • Çin yapımı taklitleri çıkana kadar 150TL gibi bir fiyata mahkumuz gibi görünüyor. Bir de unutmayın bunu alırken alıcı sensörü içinde olsun, Wii kumandası gibi ekranda gezdirmeyi o şekilde sağlayabiliyorsunuz.
  • Android telefon kullanıyorsanız aplikasyonu indirin satın alana kadar ama o telefon eklentisi çok sinir bozucu olabiliyormuş, ben kullananın yalancısıyım
  • merhabalar konuyu açmama rağmen unutmuşum bugün hatırlayabildim ancak özür dilerim cevap yazan arkadaşlardan. öncelikle benim tv lv570s kumandayı destekliyor ama hala almadım. ayrıca android kullanıyorum ama bir türkü lg remote programını kullanamadım. xperia x10 model telefonum var. medya paylaşımını kolaylıkla yapabiliyorum netfrontlife connect programı bunun için oldukça güzel. fakat kumanda olmadı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lg smart tv`nin web browser`i cok yavas yada bilmiyorum benim internet baglantimin yetersiz olmasindan kaynakli bir durumda olabilir. tv`nin web browser ini efektif bir sekilde surekli kullanan oldugunu zannetmiyorum. iphone aplikasyonu su an icin yeterli bir cozum bence.
  • Konu uplanmış, bu kumanda bayağı bir indirime girdi kampanya ile sanırım 90TL ye satılıyor bu aralar. Smart TV yi fazla kullananlar için çok yararlı.
  • Açıkçası benim smart TV özelliğim yok ama olsaydı da cep telefonuna indireceğim bir app ile hallederdim sanırım. 90 TL indirimli fiyatı bile çok geliyor bana.
  • Magic Motion daha zevkli ama öyle deme, Wii tadı alınıyor resmen Smart Tv kullanırken
    Oyunları o kadar güzel değil ama.
  • bence de oyunların daha çok geliştirilmeye ihtiyacı var. aslında smart tv de tek kullandığım app Crunchy Roll oldukça fazla sayıda anime var ve istediğin bölümü izleyebiliyorsun. Türkiye olarak kayıtlı olduğunda bu appa ulaşmak ise mümkün değil.

Bunun dışında indirimden yararlanarak bir kumanda alabilirim. kumandayı kullandığımda ayrıntıları verebilirim.

son olarak, xperia x10 android telefonuma lg remote uygulamasını yukledim ama kumanda olarak kullanamadım sebebini bilmiyorum. kumanda ve tv ayarlarında bi sorun olduğunu düşünmüyorum. yardım edecek olursa seve seve kabul ederim :)
  • sormayı unuttum techraven 90 tlye nerede bulabilirim kumandayı?
  • Valla ben almadım ama Vatan, Teknosa gibi büyük marketlerde bile o fiyata satılıyordu. LW ana konusunda sorarsan bir daha hızlı cevap alırsın.
  • tamam dostum teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylius

tamam dostum teşekkür ederim.

aldınız mı kumandayı?
  • Evet aldım ve kullanıyorum. internet kullanımında işinizi çok kolaylaştırıyor. orjinal kumandası ile tek tek harflere gitmek çok zor oluyordu.
  • nerden aldınız acaba
  • media markttan almıştım 93 tl'ye ama geçici bir indirimdi normal fiyatı 149 tl civarında olabilir.
  • benim smart kumanda sadece açıp kapatmaya yarıyor. başka ilem yapmıyor. eşleme falan mı gerekiyor. bilgisi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan559 -- 23 Ocak 2012; 19:29:15 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.