Şimdi Ara

LG Magic Motion Kumanda Kullanan Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
15.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Magic Motion kumandadan mı bahsediyorsun? Kumandanın alıcısını bağladın mı TV ye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan559

benim smart kumanda sadece açıp kapatmaya yarıyor. başka ilem yapmıyor. eşleme falan mı gerekiyor. bilgisi olan var mı

Bende de var aynı sorun.

Bir kaç gün öncesine kadar güzel güzel çalışıyordu ama şimdi sadece açıp kapatabiliyor. Pillerini de değiştirdim ama nafile. Sanırım kolay arıza veren cihazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duff MC ®

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan559

benim smart kumanda sadece açıp kapatmaya yarıyor. başka ilem yapmıyor. eşleme falan mı gerekiyor. bilgisi olan var mı

Bende de var aynı sorun.

Bir kaç gün öncesine kadar güzel güzel çalışıyordu ama şimdi sadece açıp kapatabiliyor. Pillerini de değiştirdim ama nafile. Sanırım kolay arıza veren cihazlar.

kumandanın alıcısı paketten çıkıyormu? vatan bilgisayarda 128 lira resimde alıcı görünmüyor
  • paketin içinde alıcı mevcut merak etmeyin.
  • Sadece 55" boyutundakilerde çıkıyor artık alıcı. O kampanya bitti.
  • arkadaşı yanlış anladınız sanırım. arkadaş zaten kumandayı kendisi alacakmış. kumanda kutusundan alıcısının çıkıp çıkmayacağını soruyor. sizde haklısınız bu arada. bir aralar bazı modeller tv ile birlikte kumandayı hediye ediyordu ama artık yok.
  • Kafa karışıklığı, akşamın bir saatiyle birleşince öyle oluyor işte

Neyse, gideyim ben iyisi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

ben de yeni 55 wl 570s aldım.
    bu olmadan keyfi çıkmayacak sanırım.nette satılıyor sadece ve en ucuz 149 tl
    varmı başka satan bir yer

Aldınızmı bu kumandadan...
  • Android için yapılmış lg tv remote uygulamasını test etme imkanım oldu, kumandadan daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Telefon değiştirmeyi düşünenler androidli bir telefon alarak bu sorunu çözebilirler.
  • Android ve iOS için, ikisinde de ücretsiz uygulama. Bence de bu ikisinden biri varsa para vermeye gerek yok.
  • HOcam ben de bugün LG LW5590 modelini aldım.Acaba bu kumanda ona da uyuyor mu alacak olsam. Bilgisi olan var mı
  • Akradaşlar bir de bu LG 42 LW 5590 MODELİ 5.1 ses çıkışı destekliyor mu ? Yani ses sistemimi arkasına direk bağlayabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortmen55

HOcam ben de bugün LG LW5590 modelini aldım.Acaba bu kumanda ona da uyuyor mu alacak olsam. Bilgisi olan var mı

Bu kumanda senin tvne uyuyor kullanabilirsin havada çalışan mouse gibi düşün pointeri hareket ettiriyorsun ve hassas da
  • Androidli htc sensation xe ve ios ipad2 ye lg remote programlarini kurdum
    Tv ethernet ile modeme bagli ve iki cihaz da wifi ile ayni modeme bagli ama kisini de baglayamadim tvye search yapiyor ama bulamiyor sorun nerede olabilir
  • Aslında bunu LW kullanıcılarının olduğu konuya sorarsanız çözümü söylerler. Benim smart TV'im olmadığı için konuya dair bilgim sadece ilgi seviyesinde
  • Vatan artık bu kumandayı saymıyormuş internette nerden alabileceğim konusunda bilgisi olan var mı ? Google amca bulamadı :S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kumandaya gerçekten ihtiyaç var mı? Kablosuz mouse da bunun işlevini görmüyor mu?
  • Arkadaşlar Yurtdışından adresinize ücretsiz direk kargo ve 3 taksit imkanı ile Lg magic motion remote kumanda şok fiyatla aşağıdaki linkte...
    Kaçırmayın.
    İsteyen olursa ve ayrıntılar için benimle PM den veya ozmet2903@gmail.com adresinden iletişime geçebilir...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-lg-an-mr200-magic-motion-kumanda-sifir-kutusunda-86941167/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: samonite

Vatan artık bu kumandayı saymıyormuş internette nerden alabileceğim konusunda bilgisi olan var mı ? Google amca bulamadı :S

Arkadaşlar Yurtdışından adresinize ücretsiz direk kargo ve 3 taksit imkanı ile Lg magic motion remote kumanda şok fiyatla aşağıdaki linkte...
    Kaçırmayın.
    İsteyen olursa ve ayrıntılar için benimle PM den veya ozmet2903@gmail.com adresinden iletişime geçebilir...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-lg-an-mr200-magic-motion-kumanda-sifir-kutusunda-86941167/detay/

• Arkadaşlar ben bu kumandayı e bay üzerinden 52tl ye satın aldım honkong dan yaklaşık olarak 13 günde geldi kargo bedava kullanım olarak da internet kullamanımını epeyce kolaylaştırıyor ama tv den internete çok fazla girmiyorsanız satın almaya değmez gibime geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.