Şimdi Ara

LG Magic Motion Kumanda Kullanan Var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
15.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: m.ali_yavuz

Arkadaşlar ben bu kumandayı e bay üzerinden 52tl ye satın aldım honkong dan yaklaşık olarak 13 günde geldi kargo bedava kullanım olarak da internet kullamanımını epeyce kolaylaştırıyor ama tv den internete çok fazla girmiyorsanız satın almaya değmez gibime geliyor.

nereden aldınız adres verirmisiniz.
  • Arkadaşlar benim televizyonum 42Lm615 S Linkinide veriyim hemen :
    www.lg.com
    42LM615S LED Cinema 3D TV - LG Türkiye
    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-42LM615S-3d-tv

Benim 2 sorum var ben şimdi akıllı kumanda alsam bu televizon ile uyum sağlarmı ?
    Birde ben televizyondan youtube facebok twitter vs. giremiyorum bu kumandaylamı giriliyor ?

Bukadar arkadaşlar ben Tv nin özelliklerinin verildiği linki attım yardımcı olursanız şimdiden teşekkürederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mberkmberk989

Arkadaşlar benim televizyonum 42Lm615 S Linkinide veriyim hemen :
    www.lg.com

Benim 2 sorum var ben şimdi akıllı kumanda alsam bu televizon ile uyum sağlarmı ?
    Birde ben televizyondan youtube facebok twitter vs. giremiyorum bu kumandaylamı giriliyor ?

Bukadar arkadaşlar ben Tv nin özelliklerinin verildiği linki attım yardımcı olursanız şimdiden teşekkürederim.

1. sorunun cevabı evet televizyonun akıllı kumanda ile uyumlu . FAKAT: 2. sorunun cevabı ile birlikte, senin televizyonun Smart Tv özelliğine sahip değil bu nedenle de internete ve you tube gibi diğer uygulamalara ulaşamazsın. bu nedenle de akıllı kumanda senin için gereksiz olur. boşuna para harcama bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: caylius

quote:

Orijinalden alıntı: mberkmberk989

Arkadaşlar benim televizyonum 42Lm615 S Linkinide veriyim hemen :
    www.lg.com

1. sorunun cevabı evet televizyonun akıllı kumanda ile uyumlu . FAKAT: 2. sorunun cevabı ile birlikte, senin televizyonun Smart Tv özelliğine sahip değil bu nedenle de internete ve you tube gibi diğer uygulamalara ulaşamazsın. bu nedenle de akıllı kumanda senin için gereksiz olur. boşuna para harcama bence.

tamam teşekkür ederim

• ya arkadaşlar kumanda yerine kablosuz klavye ve maus taksak olmazmı
  • :) olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nunkyy

ya arkadaşlar kumanda yerine kablosuz klavye ve maus taksak olmazmı

LG'nin 2012 LM serisinde klavye ve mouse ile smart tv kullanılabiliryor. 2012 modelse TV'niz olur yani
  • logitech K400 modeli klavye var, mause entegre edilmis, hemen hemen tüm satıcılar, teknosa-darty-vatan vs., bu klavyeyi kullanıyorlar
    smarttv ozelligini gostermek icin.
    Bende 42LM640S aldim, yarin gelip kuracaklar, logitech klavyeyi de aldim, fiyati 100 tl civari
  • Fiyat olarak pahalı görünüyor olabilir ama smart tv'ler için oldukça iyi bir kullanımı var bu klavyenin. güle güle kullanın hocam.
  • bence o kadarda elzem bir alet değil.Kaliteli kablosuz bir mause alabilirsiniz...
  • Kablosuz mouse magic motion yerine avantajlı, hatta direkt telefona yüklenen uygulama daha bile iyi ama klavye de çok iş görüyor smart tv'lerde bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Kablosuz mouse magic motion yerine avantajlı, hatta direkt telefona yüklenen uygulama daha bile iyi ama klavye de çok iş görüyor smart tv'lerde bence.

Bildiğim kadarı ile her modelde geçerli değil bu durum....
  • Sadece LM serisindeki smart TV'lerde geçerli, doğru.
  • Benim kumanda 2 aydır sorunsuz çalışıyordu dünden beri açma kapama tuşuna basınca hiçbirşey olmuyor kanal değiştirme ve ses açma kapamada sorun yok...
    bu sorunu yaşayan varmı?
  • bu sihirli kumandayı alacak olanlar dikkat etsinler kumandayı tek satıyorlar.hiçbir işinize yaramıyor.alıcı kısmı çıkmıyor iyice araştırın öyle alın.tv arkasına alıcı takılıp öyle kullanabiliyorsunuz.kumandaı alır sonrada benim gibi 60 tl verip servise merkezden getirtirsiniz.42 la 640s tv için aldım bakalım iyi olacakmı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.