Şimdi Ara

Arkadaslar bi sorum olucaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam.benim ufak bi sorum var dun creative zen stone plus aldım.ilkten 3 saat sarj ediniz yazıyor tamam onu uyguladık ama mp3 player bırak 3 saatı 5 saat durdu fakat sarj gostergesi tek cizgi sarj gösteriyor.bunların prizden sarj icin adaptoru oluyormus hangisini almalıyım ve nereden

• bayisi falan yok mu ki?
  • Şarj aparatıolarak usb kablosunu takabileceğin ataptörler var ataba markasını öneririm

Arkadaslar bi sorum olucaktı
  • arkadaşım bu ataba markası şarz makinası benm creative zen v plusumada uyar herhalde ama bi arkadaş teknosadan hama marka almış uymamış!ayrıca orjinalini tavsiye ediyolar pil ömrünü kısaltmasın diye
  • Doğru hama olmuyor ama ben bundan kullanıyorum sorun yok.Diğer soruya gelince kim söylemişse sallamış ,orjinaline 40-50 ytl vereceksen al tabiki ama pil ömrü kısalması hikaye kalitesiz bir ürün alırsan sorun yaratacak tek şey Güvenli kullanım için kısa devre koruması ve aşırı yük kesme özelliği olması bu cihazda bu özellik var.
    http://www.ozdoganelektronik.com/533/ataba_at105usb.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 12 Ağustos 2007; 1:53:14 >
  • Ben hepsiburadadan aldım orjinalini gayet memnum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.