Şimdi Ara

arkadaşlar bi sorunum var ayak kokusu :( yardımcı olun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dalga geçmezseniz sevinirim benim ayaklarım çok çabuk terliyo ayakkabının içinde ve terliyo ardındanda kokusu gerçekten kötü birşey elimde değil bunun için ne yapmam lazım önerisi olan varmı bu terleme beni kötü durumlara sokucak gerçekten ne yapmam lazım bi önerisi olan varmı ayakkabılarımın içi çok berbat kokuyo bu yüzden dalga geçmeyin mümkünse valla ayakkabıdaki koku burnuma geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi böcek -- 5 Eylül 2004, 16:18:49 >

• yanılmıyorsam bioder in ayaklar icin bir ürünü vardı ben kullanmadım ama bir arkdaşa almayı düşünüyordu yıl içinde fiyatı 35 milyon idi sanırsam ama ne kadar etkilidi onu bilemiyorum
  • ayaklarını toplum içinde ayakkabından çıkarma derim
  • kokuyu onleyen coraplar vardı...
  • bence hiç olmadı olmazda
    :)))))
  • ayaklarını kes.
  • bu sayfayı açmadan önce aklımdan geçmişti kesmeyi dalga geçilcek bişey değil böle bir sorunu olupta çözümünü bulan varmı bioder ayakkabı deodarantımı ne bu ? hem öle bi çorap bende duydum ama nerde vardır nerde yoktur bilmiyom bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi böcek -- 5 Eylül 2004, 18:32:22 >
  • ayaklarına kına yak,dalga gecmıorm kesınlıkle koku fln kalmıo terlemıo bıle ayaklar hıc tahrıs olmuo kesın cozum kalıtelı kınayla yak

ama kısın yap cunku yazın denız kenarında komık olur
  • KÜÇÜKKEN AYAGINA TUZ BASSALAR KAKMAZDI.
  • deodorant sıkmayı denedin mi?? Dalga geçmiyorum. Aynı mantık olsa gerek, koku yapan bakteriler gidince terlese de bişiy olmaz...
  • Pudra sür, kına yak , işe (ciddiyim)..
    Bİr de hepsi burada.com'da metal sabun al..Koku için çok etkili..
  • ayağına kına yak (etkili bir çözüm yolu)
    ayrıca pamuklu çorap giy (altı tanesi bir milyona satılanlardan değil)
  • abi git ayağını yıka yaaa
  • ılgıncbır sorun
  • yuz basıyada alıstık kendımde cavus gorunce bı garıp oluyorum db lerı gerı almıslar gıbı hıssedıyom
  • ilk başta kendine kaliteli bir ayakkabı al kuzu derisi olsun sonra sadece %100 pamuk çoraplar al yeni ayakkabıyı kullanmadan önce ayaklarını çok çok temiz antibakteriyel sabunla yıka çorapsız kesinlikle ayakkabı giyme her nezaman ayakkabını giyiceksen ayaklarını güzelce sabunla yıka yıkamadan hiçbir zaman giyme sakın ve hergün çoraplarını değiştir bir giydiğini birdaha giyme kirliye direk at. bu şekilde devam edersen koku felan kalmaz ayaklarında bir süre sonra he ayrıca eski kokan ayakkapılarını birdaha giymemen lazım hiçbir zaman. bir süre sonra koku zaten kalkar ortadan. zaten ayak kokusunun başlıca sebebi ayakkabı sonra çorapdır. bu süreç başlamadan önce bide kına yaktırırsan hakkaten lavanta bahcesine döner ayakların.
  • ayak kokusunu azaltmak için şu önlemler alınabilir:
    • Her gün çorap değiştirmelidir.
    • Nemi emebilmesi için kalın dokulu, yumuşak çoraplar tercih edilmelidir.
    • Naylon çorap ve plastik ayakkabı giymekten kaçınılmalıdır.
    • Yumuşak bir sabun kullanarak her gün ayaklar ılık su ile yıkanmalıdır.
    • Sıkça ayaklar bebe pudrası ile pudralanmalıdır.
  • Tek çözümü çorapsız ayakkabı giymiyeceksin
  • devamlı hergün çoraplarını degiştireceksin

hergün sabah ve akşam ayaklarını yıkayacaksın

adi ucuz çorap giymeyeceksin

kullandıgın ayakkabı kalitesiz olmayacak bazı ayakkabılar ayagı terletiyor çünkü

ve devamlı aynı ayakkabıyı giyme
  • arkadaşım ayak kokusunu önlemenin yolları benim bildiğim kadarıyla şunlar:

1.hergün ayaklarını yıkıycaksın
    2.yazın kışlık ayakkabı giymeyeceksin
    3.yazda olsa hergün temiz çorap giyeceksin(şort giyiyosanda kısa çoraplardan giyeceksin)

birde tecrübelerimi aktarmak istiyorum yaşını yazmamışsın ama ergenlik döneminde ayaklar daha çok kokuyor.durumun böyleyse arkadaşların dediği gibi bioder tarzı ürünler kullanacaksın.bir dipnot daha kokan ayakkabı kurtulmaz ne kadar yıkasanda pudra sürsende:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.