Şimdi Ara

arkadaşlar bi sorunum var ayak kokusu :( yardımcı olun lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: klonajinsky

arkadaşım ayak kokusunu önlemenin yolları benim bildiğim kadarıyla şunlar:

1.hergün ayaklarını yıkıycaksın
    2.yazın kışlık ayakkabı giymeyeceksin
    3.yazda olsa hergün temiz çorap giyeceksin(şort giyiyosanda kısa çoraplardan giyeceksin)

birde tecrübelerimi aktarmak istiyorum yaşını yazmamışsın ama ergenlik döneminde ayaklar daha çok kokuyor.durumun böyleyse arkadaşların dediği gibi bioder tarzı ürünler kullanacaksın.bir dipnot daha kokan ayakkabı kurtulmaz ne kadar yıkasanda pudra sürsende:)

Alıntıları Göster
    kingh arthur hocamiz teshisi koymus
    kolan hocamiz da percinlemis teshisi, hergun corap degisecek. bu boyledir hocalar.. ister koksun ister kokmasin. ayrica koktu mu ki diye de koklamayin sakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

kolan hocamiz da percinlemis teshisi, hergun corap degisecek. bu boyledir hocalar.. ister koksun ister kokmasin. ayrica koktu mu ki diye de koklamayin sakin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sahraaa2002

+1
    ayrıca dezenfektan spreyler var kokuyuda önlüyo eskiden bizde vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: guenen

quote:

Orjinalden alıntı: sahraaa2002

+1
    ayrıca dezenfektan spreyler var kokuyuda önlüyo eskiden bizde vardı

Alıntıları Göster
    spreyler belli bir süre sonra gidiyo işe yaramaz bi kına yapıcam metal sabun ne bu arada özelliği nedir ona göre bi tane eczanaden alak

• quote:

Orijinalden alıntı: böcek

spreyler belli bir süre sonra gidiyo işe yaramaz bi kına yapıcam metal sabun ne bu arada özelliği nedir ona göre bi tane eczanaden alak

Alıntıları Göster
    Ayaklarını adam gibi yıka, durula ve pudra kullan çoraplarını hergün değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Ayaklarını adam gibi yıka, durula ve pudra kullan çoraplarını hergün değiştir.

Alıntıları Göster
    günde 5 vakit abdest al , almışken bide namaz kıl hem koku kalmaz hemde sevap kazanırsın :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: adelpha

günde 5 vakit abdest al , almışken bide namaz kıl hem koku kalmaz hemde sevap kazanırsın :))

Alıntıları Göster
    abi benim amca oglumda da buna benzer bi sorun vardı.Yaptıgı kücük capta bi arastırmaya göre ayak terlemesi faydaslı bi seymiş onun iç,in care aramayı kesmişti. şimdi bizde onun ayak kkıokusunu cekiyoruz işte naparsın! Benim bi önerim yok ama bence en güzeli rastgele ilaclatr yerine önce bi doktora git .Ayrıca arkadasların önerdigi gibvi kına bi çözüm olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezilvezir

ayaklarını kes.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

ayaklarını kes.

bu arkadaş kesın çözum sun muş.

ama bence ayagına kına yak .yuksek ıhtımal kesıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FuKaRa

quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

ayaklarını kes.

bu arkadaş kesın çözum sun muş.

ama bence ayagına kına yak .yuksek ıhtımal kesıyor.

Alıntıları Göster
    ayaklarını hergün tuz sirke soda katılmış suda 15 dkk bekleeet biraz sirke kokar ama yıkadıktan sonra bişey kalmaz ben öyle yapıyorum
    yada sigara kullan burnun koku almaz sende rahatsız olmazsın karşındaki insanlarda sana saygısından bişey söyleyemez tabi saygın bir insansan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Druigard

ayaklarını hergün tuz sirke soda katılmış suda 15 dkk bekleeet biraz sirke kokar ama yıkadıktan sonra bişey kalmaz ben öyle yapıyorum
    yada sigara kullan burnun koku almaz sende rahatsız olmazsın karşındaki insanlarda sana saygısından bişey söyleyemez tabi saygın bir insansan :)

Alıntıları Göster
    kaliteli ayakkabı kullan ve hergün aynı ayakkabıyı kullanma bırak arada ayakkabılarda hava alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Druigard

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Druigard

dostum bune yaa hergün hergün böle olmaz ama .:) bu kalıcı çözümse yapalım bi kaç hafta aptıktan sonra 1 sene idare edicekse tamam katlanalım ama hergün yapıcaksak zor gibi.
    başka bir önerisi olan varmı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Druigard

dostum bune yaa hergün hergün böle olmaz ama .:) bu kalıcı çözümse yapalım bi kaç hafta aptıktan sonra 1 sene idare edicekse tamam katlanalım ama hergün yapıcaksak zor gibi.
    başka bir önerisi olan varmı

Alıntıları Göster
    TERKUR al eczaneden ..ayakların rahat eder... hem terlemeyi dengeliyor hemde koku moku olmuyor..
    4 milyon mu ne..

• quote:

Orijinalden alıntı: ABi1

TERKUR al eczaneden ..ayakların rahat eder... hem terlemeyi dengeliyor hemde koku moku olmuyor..
    4 milyon mu ne..

Alıntıları Göster
    Koku çnleyici deodorantlardan sık ayağına.Ama dikkat et,ter önleyici değil koku önleyici.Çünkü ter önleyiciler mutasyona yol açıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: adelpha

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: adelpha

• quote:

Orijinalden alıntı: musduzen

quote:

Orjinalden alıntı: adelpha

Alıntıları Göster
    TERKÜR bunuda denerim saol ayrıca antibakteriyel sprey kullandım daha berbat yapıyo alakası yok saolsun bazı arkadaşlar özeldende olsa yardımcı olmaya çalıştılar dalga geçen kişileri de burdan ayıplıyorum ayrıca bu terleme olayı durduk yere ortaya çıktı daha önceden yoktu böle bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi böcek -- 13 Eylül 2004, 16:57:29 >

• quote:

TERKÜR bunuda denerim saol ayrıca antibakteriyel sprey kullandım daha berbat yapıyo alakası yok saolsun bazı arkadaşlar özeldende olsa yardımcı olmaya çalıştılar dalga geçen kişileri de burdan ayıplıyorum ayrıca bu terleme olayı durduk yere ortaya çıktı daha önceden yoktu böle bişey

Alıntıları Göster
    ayrıca şunu bi izleyin ameliyat hiperhidroz yani aşırı terleme ameliyatı koltuk altı çok terleyen birinde yapılıyoo koltuk altına delik açıyolar kamera sokuyalar içine kalp filan merak edenler baksın içinizi görün

http://www.hyperhidrose.de/f_ets_film.htm

• quote:

ayrıca şunu bi izleyin ameliyat hiperhidroz yani aşırı terleme ameliyatı koltuk altı çok terleyen birinde yapılıyoo koltuk altına delik açıyolar kamera sokuyalar içine kalp filan merak edenler baksın içinizi görün

http://www.hyperhidrose.de/f_ets_film.htm

Alıntıları Göster
    arkadas.sana dr tavsiyesi.önce bi hekime muayene ol.mantar ya da baska bir sorun olmasın?eger böyle tıbbi bir sorun yoksa sadece pamuklu corap giy ve yukarda yavzi arkadasın önerilerini iyi oku.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemali74

arkadas.sana dr tavsiyesi.önce bi hekime muayene ol.mantar ya da baska bir sorun olmasın?eger böyle tıbbi bir sorun yoksa sadece pamuklu corap giy ve yukarda yavzi arkadasın önerilerini iyi oku.

Alıntıları Göster
    ıslak ayaklada çorapları giyme iyice kurula ondan sonra pamuklu çorap giy ayakkabını havalandır mümkünse ayakkabını giydiktensonra 2 gün başka ayakkabı giy çorapkarını hergün değiştir hatta eve gelir gelmez yıka kurula ve değiştir evdeyken çorap giyme pudra sür ayaklarına ayak parmak aralarınıda iyi yıka doktora git belki mantar vardır buda acayip koku yapar bakteri çünkü yani aslında olduğunca temiz ol normal bir insandan daha temiz olman lazım gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

ıslak ayaklada çorapları giyme iyice kurula ondan sonra pamuklu çorap giy ayakkabını havalandır mümkünse ayakkabını giydiktensonra 2 gün başka ayakkabı giy çorapkarını hergün değiştir hatta eve gelir gelmez yıka kurula ve değiştir evdeyken çorap giyme pudra sür ayaklarına ayak parmak aralarınıda iyi yıka doktora git belki mantar vardır buda acayip koku yapar bakteri çünkü yani aslında olduğunca temiz ol normal bir insandan daha temiz olman lazım gibi geliyor

Alıntıları Göster
    hmm Delikanlı adamda koku normaldir baktın sorun devamlı artıyor kes gitsin ayakları

Bak bu baş cellat bu konuda uzmandır

• quote:

Orijinalden alıntı: Alemin-KRALı

hmm Delikanlı adamda koku normaldir baktın sorun devamlı artıyor kes gitsin ayakları

Bak bu baş cellat bu konuda uzmandır

Alıntıları Göster
    BOTOX-BOTOX-BOTOX Arkadaşım tek çözüm yolu Botox başka yol yok. Botox dışarıda özel sağlık merkezlerinde 1000 dolara yapılıyor, ama emekli sandığına bağlıysan 200-250 dolara düşüyor çünkü emek. sandığı ilaç parasını çoğu yerde ödüyor. benimde aynı sorunum vardı. yeni ayakkabıyı 3 ayda terden parçalıyordum. Emekli sandığından ilaçları aldım. Doktor bir arkadaşım bedavaya uyguladı sorun kalmadı. yalnız etkisi genelde 6 ay ve 6 aydan sonra tekrarlaman lazım. Kolay gelsin

• Bi ara bakkaldan yemek sodası aldıydım hani şu bildiğimiz karbonat sonra üzerindeki yazıları bi okuyim dediydim meğ3er ne faydaları hikmetler,i varmış be bu karbonatın mide eşkimesinden tutu meyvelerin tertenmiz yıkanmasına kadar faydaları var. Birde ayakların yıkanmasında kullanılabilir yazıyordu bi dene istersen çözüm olabilir. Bu arada Birisi birinin bir hastalıguıyla ya da bi kusuruyla dalga gecrse aynısı ya da daha kötüsü başına gelir cünkü bu bir îlahî vaattir. Neyse...

Orjinalden alıntı: böcek

arkadaşlar dalga geçmezseniz sevinirim benim ayaklarım ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.