Şimdi Ara

arkadaslar bi türlü login olmuyo yarrrrrdııım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu siteden yukledim server seçmeyi bilmiyorum ama bi türlü logine basamıyorum bana yardım ederseniz sevinirim

• siteden yükledin ama ijji mi yükledin ijji yüklediysen gunz.exe yi acdığın zaman site acılır otomatik siteye login ol playlive ye bas launcher acılır start game dersin acılır oyun sağ da quest serwer lar var 6 tane sol tarafta match ve clan match serwer ları var onlara girme quest serwer larının 1200 kişilik kapasitesi var ona göre gir sorun olursa gene sor buradan
  • ijji veya herhangi bi gunzda oyuna girdin, once serverin üstüne tıkla sonra login e bas... server full se veya bakımdaysa girilmez bu nedenle serverin üstüne tıklamadan evvel bi bak zaten fullse fln kırmızı yazar veya daha başka bi renk
  • saol yardım ettin icin ben gunz un sitesinden indirmisdim bide iiji yi indiriyim
  • yardıım lutfen
  • ya bi msj atmışın millet görür 2. yi ne atıon anlamıom + gıcık oluom ayrıca ne yardımı yardm demişin yardm edilcek bişi yok ortada
  • olum söledim ya sana... daha ne yardımı... sn india indirdiysen orda seçecek server gelmiyor o nedenle olmuş olabilir... ijjiye gel öle bi sorun hiç görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.