Şimdi Ara

ARKADAŞLAR Bİ YARDIM...LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar bir sorun algıladı ve bilgisayariniz zarar gormesini onlemek icinwindos kapatıldı

bu durum hatasi ekranda ilk kez goruyorsaniz bilgisayarinizi yeniden baslatin
    bu ekran yeniden karsiniza cikarsa asadaki adimlari izleyin

bilgisayariizda virus konturolu yapiniz yeniden yuklenen sabit disklerinizi
    duzgun sekilde CHKDSK /F komutunu calistirarak sabit diskte bozulma olup
    olmadini denetleyin ve sonra bilgisayari tekra baslatin.. bu harddisk başka anakartlarda bunu yapmıyo arkadaşlar sebebi nedir acaba yardım lütfennn... şimdiden teşk

• klasik bi mavi ekran hatası ... ilk kez görüosan önemi yok sık sık yapıyosa format zamanın gelmiştir
  • ilk kez görsende aynı panik havasına giriyorsun birçok kez görsende aynı panik havasına giriyorsun.. değişen bir şey yok. hatta yaşantımızın bir parçası haline geldi bu mavi ekran hata mesajları. bir "Ş" harfini "F" gibi birşey yapıyorya insanı acaip güldüyor. windowf fimdi yeniden baflataliyor gibi. dur be yoksa bu başka bir hata mesajımıydı.
  • sorunda burda saten format atarken bu yazi cikiyor
  • hdd bi baska bilgisayarda format yiyor benimkinde yemiyor yada anakart asus P5LD2 servise vermistim dondunde format atim demedim yemedi
  • ramleri kontrol et ramlarden kaynaklanıyor
  • ram larida konturol ettim tek tek sorun yok cd room ve hdd lerde saglam geriye bi tek anakart kaldi gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.