Şimdi Ara

Arkadaslar bilgisayarimi satmak istiyorum. Ikinci elde kac paraya satmaliyim? 'Sony Vaio VPC-EB36GM'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ilk olarak bilgisayarimin garantisi yok yurtdisi ve Ingilizce klavye.... Ama sorunsuz olarak 2 yildir kullaniyorum. Fan sesi bile yok o kadar soyluyorum. Isinma filan soz konusu degil. Sizden bir fiyat onerisi almak istiyorum. Ikinci elde ne kadara satabilirim? Donanimdan anlamadigim icin bu soruyu soruyorum. Yardim edeceginze inaniyorum.

Processor:
    Intel Core i5-460M 2.53 GHZ

Hard Drive:
    500GB 5400rpm Serial-ATA

Memory:
    4096MB (8192MB max) SDRAM | Memory Slots available for Upgrade: 0 | Maximum RAM per available slot: 4096MB

Optical Drives:
    (CD/-R/-RW) DVD Support: Read / Write (DVD±R/±RW/±R DL/-RAM)

Cache:
    3MB L3
    Graphics and Audio

Screen:
    15.5" LED Backlight (Resolution: 1366 x 768 pixels)

Graphics card:
    Intel HD Graphics HDMI Intel Wireless Display WWAN (WiMax Ready)

Audio card:
    Intel High Definition Audio

Speakers:
    built-in stereo speakers
    Connectivity & Interface

Networking:
    WiFi (802.11a/b/g/n) 10/100/1000 Base-T Ethernet Fast Ethernet (RJ-45) Intel Wireless Display WWAN (WiMax Ready)

Ports/Slots:
    SD/SD Pro, HDMI, USB2.0, VGA out (Monitor), Ethernet Jack

Mouse/Pointer:
    Electro-static touchpad

Keyboard:
    QWERTY 103 keys with 2.0-mm stroke and 19.05-mm pitch +10-key
    Power & Dimensions

Battery [Life]:
    Lithium Ion Standard Capacity [0.0hrs max]

Size:
    14.56-inches (W) x 1.22-inches (H) x 9.77-inches ( inches

Weight:
    5.9 lbs (2.7 kg)
    Supplied Accessories

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 18 Ekim 2012; 22:43:48 >

• Ne kadara aldınız ürünü?
  • Iki yil once 800 dolara almistim.
  • Garantisi bitmiş herhalde. Ürün 1000-1250 tl ye satılabilir. Belki daha aşağı fiyata da satılabilir yukarı fiyata da satılabilir. Sahibinden.com a aynı ürünü aratıp fiyat belirleyebilirsiniz. Tabi üründe garanti olmaması da fiyatını düşürecektir.
  • Iste o yuzden sizden tavsiye istiyorum. Sizce kaca satabilirim.... 850-900 e satabilir miyim sizce....Ayni urunden yok piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 18 Ekim 2012; 23:25:06 >
  • Ayrıca üründe harici ekran kartı yok. Onboard (intel hd grafik) var. Bu da fiyatını düşürür. 900-1000 tl gibi satışa çıkarırsın. Yani diyeceğim 750-800 tl gibi satılabilir.
  • bende 15.4 full hd ekran blu-ray ve hd5650 ekran kartlı vaio var 1000-1100 felan diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki tesekkur ederim...
  • Ekran kartı, çözünürlük, garanti vs. gibi etmenler fiyatı daha da artırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 18 Ekim 2012; 23:33:39 >
  • Arkadaşın dediği fiyata satmanız mümkün değil klavye türkçe değil ve 2 yıllık bir ürün.Ekran kartı onboard olmasıda dezavaj kozmetik durumu nedir bilmiyorum ama benim fikrim 700-750ye anca gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.