Şimdi Ara

Arkadaşlar bir bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Elif.Şuan forumda dolaşırken bazı arkadaşların yorumlarını okudum.Ben açıktan muhasebe 2. sınıfı okuyorum.sırf bu meslegı sevmedıgım ve 4 yıllık bir ünv. okumak istediğim için tekrar sınava girmeye karar verdim.Ben meslek lisesi mezunuyum ve fen bilimlerini bir tek 9.sınıfta gördüm.sırf bu yüzden ya eşit ağırlık yada sözelden tercih yapmak zorundayım.bu bölümlerdeki mesleklere baktıgım zaman ben şu meslegı çok istiyorum diyemiyorum.ama yinede tercih yapmam gerekirse pdr yi seccem.şuan düşüncem pdr nin iş imkanı iyi ve 4 yıllık ünv.teden mezun olmak var.bide eger pdryi kazanamazsam dgs ile işletmeye gecicem bu yıl.ama işletmeyide tam istemiyorum.benim küçüklükten beri tek istediğim doktor olmaktı.ama bu benim için imkansız diye düşünüyordum ki burdaki yorumları okuyana kadar.bu yıl diyelimki kazandım ünversiteyi.okudugum zaman ya severek yapmazsam o 4 yıl bitmez benim için.gerçi su yönü de var bu durumun ben doktor olmak istiyorum.6 yıl okurken o dersleri sevmezsem yapamazsam ne olur bilemiyorum.

Şimdi size sormak istediğim.(suan dersaneye gitmiyorum).9.sınıfta fen bilimlerinden sınavlarda hep en iyi ben alırdım.ama suan gözümde okadar büyüttüm ki hiç yapamıcam gibi geliyor.mat da ise iyiyimdir.bu yıl ygs konularını bitirsem.seneye dersaneye gitsem.inanın ki çok azimliyimdir.ama yinede tıp imkansız gibi geliyor.bide 3 yıl kaybım olacak.tıpta 6 yıl zaten.uf çok kafam karıstı şimdi ya.bi yandan seviniyorum belki tıp için önümde bir ışık açmış olcam.diğer yandanda ya tekrar kazanamazsam 3 yıl kaybım olcak

LÜTFEN BANA BİR AKIL VERİN.
    ya suan bile derslerime okdar çok önem veriyorum ki.yinede bukadar calısıyorum ama ıstedıgım meslek ıcın calısmıyorum dıye ıcımde bır ısteksızlık oluyor.

NOT=ÇOK UZUN BİR YAZI AMA BANA YAPACAGINIZ YORUMLAR BELKİ HAYATIMI DEGİŞTİRCEK

• Iyi geceler elif hanım yazının tamamını okudum sizi tavsiyelerimi söyleyeyim... Açıkçası sevdiğiniz meslekte okumak ve çalışmak demek o meslek için azimle çalışmanız ve dört elle sarılmanız demektir doğru olanda budur. Durumunuz gerçekten çok karışık ama bu kaşıklığı güven duygusuyla giderebilirsiniz. Azimliyim istekliyim diyorsunuz eğer böyleyse sizin önünüzde uzun bir yol var bu sene çalışıp seneye sınava girmek istiyorsunuz yaklaşık olarak 1 yıl ki bu sürede birazda alt yapınız var ise doktorluk bence imkansız değildir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explorer_

Merhaba arkadaşlar ben Elif.Şuan forumda dolaşırken bazı arkadaşların yorumlarını okudum.Ben açıktan muhasebe 2. sınıfı okuyorum.sırf bu meslegı sevmedıgım ve 4 yıllık bir ünv. okumak istediğim için tekrar sınava girmeye karar verdim.Ben meslek lisesi mezunuyum ve fen bilimlerini bir tek 9.sınıfta gördüm.sırf bu yüzden ya eşit ağırlık yada sözelden tercih yapmak zorundayım.bu bölümlerdeki mesleklere baktıgım zaman ben şu meslegı çok istiyorum diyemiyorum.ama yinede tercih yapmam gerekirse pdr yi seccem.şuan düşüncem pdr nin iş imkanı iyi ve 4 yıllık ünv.teden mezun olmak var.bide eger pdryi kazanamazsam dgs ile işletmeye gecicem bu yıl.ama işletmeyide tam istemiyorum.benim küçüklükten beri tek istediğim doktor olmaktı.ama bu benim için imkansız diye düşünüyordum ki burdaki yorumları okuyana kadar.bu yıl diyelimki kazandım ünversiteyi.okudugum zaman ya severek yapmazsam o 4 yıl bitmez benim için.gerçi su yönü de var bu durumun ben doktor olmak istiyorum.6 yıl okurken o dersleri sevmezsem yapamazsam ne olur bilemiyorum.

Şimdi size sormak istediğim.(suan dersaneye gitmiyorum).9.sınıfta fen bilimlerinden sınavlarda hep en iyi ben alırdım.ama suan gözümde okadar büyüttüm ki hiç yapamıcam gibi geliyor.mat da ise iyiyimdir.bu yıl ygs konularını bitirsem.seneye dersaneye gitsem.inanın ki çok azimliyimdir.ama yinede tıp imkansız gibi geliyor.bide 3 yıl kaybım olacak.tıpta 6 yıl zaten.uf çok kafam karıstı şimdi ya.bi yandan seviniyorum belki tıp için önümde bir ışık açmış olcam.diğer yandanda ya tekrar kazanamazsam 3 yıl kaybım olcak

ya suan bile derslerime okdar çok önem veriyorum ki.yinede bukadar calısıyorum ama ıstedıgım meslek ıcın calısmıyorum dıye ıcımde bır ısteksızlık oluyor.

matematikte iyiysen ve pdr istiyorsan ve seneye gireceksen o kadar zor değil. pdr'nin puanları yüksektir ama matematiği halledebilen birisi için sorun olmaz o puanı almak. birde doktorluğu bence boşver bu saatten sonra. 6 yıl okuyacaksın sonra tustur şudur budur olacak, mesleğiden uzmanlaşman zaman alacak derken tam olarak doktor olman çok uzun süre alacak. bence en iyisi pdr'ye yönelmen olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet230023

Iyi geceler elif hanım yazının tamamını okudum sizi tavsiyelerimi söyleyeyim... Açıkçası sevdiğiniz meslekte okumak ve çalışmak demek o meslek için azimle çalışmanız ve dört elle sarılmanız demektir doğru olanda budur. Durumunuz gerçekten çok karışık ama bu kaşıklığı güven duygusuyla giderebilirsiniz. Azimliyim istekliyim diyorsunuz eğer böyleyse sizin önünüzde uzun bir yol var bu sene çalışıp seneye sınava girmek istiyorsunuz yaklaşık olarak 1 yıl ki bu sürede birazda alt yapınız var ise doktorluk bence imkansız değildir...

alt yapım var ama yinede ya kazanamazsam :( bide tıp zor bir fakülte.şuan 19 yaşındayım.seneye 20 olcam ve 6 yılla 26 da fakültem bitcek.

• quote:

Orijinalden alıntı: materyalist deli

quote:

Orijinalden alıntı: Explorer_

Merhaba arkadaşlar ben Elif.Şuan forumda dolaşırken bazı arkadaşların yorumlarını okudum.Ben açıktan muhasebe 2. sınıfı okuyorum.sırf bu meslegı sevmedıgım ve 4 yıllık bir ünv. okumak istediğim için tekrar sınava girmeye karar verdim.Ben meslek lisesi mezunuyum ve fen bilimlerini bir tek 9.sınıfta gördüm.sırf bu yüzden ya eşit ağırlık yada sözelden tercih yapmak zorundayım.bu bölümlerdeki mesleklere baktıgım zaman ben şu meslegı çok istiyorum diyemiyorum.ama yinede tercih yapmam gerekirse pdr yi seccem.şuan düşüncem pdr nin iş imkanı iyi ve 4 yıllık ünv.teden mezun olmak var.bide eger pdryi kazanamazsam dgs ile işletmeye gecicem bu yıl.ama işletmeyide tam istemiyorum.benim küçüklükten beri tek istediğim doktor olmaktı.ama bu benim için imkansız diye düşünüyordum ki burdaki yorumları okuyana kadar.bu yıl diyelimki kazandım ünversiteyi.okudugum zaman ya severek yapmazsam o 4 yıl bitmez benim için.gerçi su yönü de var bu durumun ben doktor olmak istiyorum.6 yıl okurken o dersleri sevmezsem yapamazsam ne olur bilemiyorum.

matematikte iyiysen ve pdr istiyorsan ve seneye gireceksen o kadar zor değil. pdr'nin puanları yüksektir ama matematiği halledebilen birisi için sorun olmaz o puanı almak. birde doktorluğu bence boşver bu saatten sonra. 6 yıl okuyacaksın sonra tustur şudur budur olacak, mesleğiden uzmanlaşman zaman alacak derken tam olarak doktor olman çok uzun süre alacak. bence en iyisi pdr'ye yönelmen olur.

sorunda orda pdryi tam olarak istemiyorum.

• Sen aslında kendi kendini çıkmaza sokuyorsun tıp istiyorum diyorsun ama yıl olayını araya katıyorsun pdr istemiyorum ama mantıklı bir meslek olarak aklına yatıyor.Sana burda kim ne kadar tavsiye versede olay sende bitiyor çünkü sen bi rota belirlemişsin fakat kısa yollardan nasıl giderim diye bize soruyosun bence senin bildiğin yol her zaman doğrudur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet230023

Sen aslında kendi kendini çıkmaza sokuyorsun tıp istiyorum diyorsun ama yıl olayını araya katıyorsun pdr istemiyorum ama mantıklı bir meslek olarak aklına yatıyor.Sana burda kim ne kadar tavsiye versede olay sende bitiyor çünkü sen bi rota belirlemişsin fakat kısa yollardan nasıl giderim diye bize soruyosun bence senin bildiğin yol her zaman doğrudur...

doğru söylüyorsun aslında tesekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elif hanım eğer sizin bir hedefiniz varsa onun için caba sarf etmeniz gerekiyo matematiğiniz iyi ise fen bilgisi çoğunlukla zaten formüle dayalı olur şimdi sınav zamanı geldi bu sınavda değilde seneye girilcek sınava çok sıkı çalışırsanız ve kendinize güveniyosanız ve dersten kopmucağınıza eminseniz bence seneye eylül ayından itibaren ders çalışmaya başlayıp sınav gününe kadar düzenli çalışırsanız ve yanında dershane desteği alırsanız mutlaka tıp bölümünü kazanırsınız yaşınızda müsait böyle bir ortama tanıdığım biri imam hatip lisesinden tıpı kazandı ama cok çalıştı ve başardı sevmedikten sonra yaptığın mesleğin önemi yok bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.