Bildirim
arkadaşlar bir bakar mısınız lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatih_1990
selam arkadaşlar benim sapphire 6970 ekran kartım var şimdi ben bu ekran kartnın aynısından bulamıyorum ve xfx 6970 alırsam crossfire yapabilirmiyim nasıl olur yoksa olmaz mı lütfen beni bilgilendirir misiniz iyi günler.
Olur fakat kartlar aynı model olursa daha iyi olur. -
quote:
selam arkadaşlar benim sapphire 6970 ekran kartım var şimdi ben bu ekran kartnın aynısından bulamıyorum ve xfx 6970 alırsam crossfire yapabilirmiyim nasıl olur yoksa olmaz mı lütfen beni bilgilendirir misiniz iyi günler.
mantık iki farklı(1866 ve 2133 atıyorum) MHz ram'i kullanmak ile aynı. düşük olanın frekansına göre çalışır. -
quote:
crossfire olur. -
6900 serisinden olduktan sonra sorun olmaz. marka, gb değeri farketmez. -
teşekkür ederim arkadaşlar yok referans filan diyolar olmaz diyolarda benim sapphire ekran artım refarans mış araştırdım kapalı kutu şeklinde alıcağım ekran kartıda xfx kapalı kutu içerisinde satan arkadaş olmaz diyor benimde aklım karıştı ondan size sormak istedim -
quote:
Orijinalden alıntı: kedi bedri
quote:
mantık iki farklı(1866 ve 2133 atıyorum) MHz ram'i kullanmak ile aynı. düşük olanın frekansına göre çalışır.
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X