Şimdi Ara

arkadaslar bir bakın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar...yine bir sorunla karsılastım...bu otekilerine gore daha buuk bi sorun...bu sefer bilg. hiç kapatamıyorum...bilg kapat dedigimde tkr masaustune donuyor ve bekllior...2 gunden beri bole...bilg kapatmak istedigimde artık power tusundan kapatıyorum...bilg.da ad-aware ile spybot yuklu...her actıgımda en az bir kere tarama yaptırıyorum...fakat hiçbir viruste yok...ben aslında sistemde calısan programlardan supheleniyorum..acaba bi bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?isterseniz sistemde calısan prog. gostermek amacıyla fotoda koyabilirm...bu sounu nasıl cozebilirim?
    simdiden tesekkurler...

• arka planda çalışan programları kapat,msconfig den bir daha dene
  • bilader sana önereceğim en temiz yöntem FORMAT.. ama önemli bilgilerim var, atmak istemiyorum diyorsan, bilgisayarını adım adım onaylama seçeneğiyle (hani bilgisayarı güvenli kipte başlatmak istediğinde ms dosta açılan seçenekler içinde) buradan dene.. yabancı gördüğün kısımları çalıştırmayarak çıkarabilirsin.. belki biraz uğraştıracak ama yüzde 100 sonuç vereceğinden eminim.. kolay gelsin..
  • arkaplanda çalışan bir program vardır büyük ihtimalle. yarıda bıraktığın bir uptade yada prgram/oyun kurulumu varmı;?

msconfigden başlangıçta neler olduğuna bak. ayrıca dos ortamından güzel scandisk at, emini faydası olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

arkaplanda çalışan bir program vardır büyük ihtimalle. yarıda bıraktığın bir uptade yada prgram/oyun kurulumu varmı;?

msconfigden başlangıçta neler olduğuna bak. ayrıca dos ortamından güzel scandisk at, emini faydası olur..

walla su an divx indiriyorum...ondan olabilirmi?
  • download yaparken bunu yapar, ama ikinci sefer denediğinde kapatması lazım. şuna dayanarak söylüyorum imesh de download yaparken imeshi kaptmadan bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda aynısı oluyo.
  • yaww o programların cümlesini sistem kapanırken kendi kapatmıyomu..
    orda bi kaç sistem dosyası eksik olmasın?
    sen sistem cd ni tak bi onar ondan soora sorun çıkıyomu bak sooraa bizide bilgilendir...

belkim yanlış biliyoduruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bojo

yaww o programların cümlesini sistem kapanırken kendi kapatmıyomu..
    orda bi kaç sistem dosyası eksik olmasın?
    sen sistem cd ni tak bi onar ondan soora sorun çıkıyomu bak sooraa bizide bilgilendir...

belkim yanlış biliyoduruz.

arkadaslar su an format attım...bence en ii cozum simdi tas gibi ama bilg. toplamam zaman alıcak...ne nerdeydi bi kenra yazdım...simdi daha ii oldu...peki bir soru daha?
    simdi bana bir virus programı ve casus prog. onerirmisiniz?
    bende su an ad-aware var..baska bir tane daha istiyorum...tesekkurler...
  • KARDEŞ YAKIN ZAMANDAKİ TECRÜBELERİME DAYANARAK SÖYLÜYORUM ANTİVİRÜS PROGRAMI:KASPERSKY 2005, F SECURE Bİ TANE DAHA VARDI AMA ADINI UNUTTUM NEYSE CASUS AVCILAI İÇİN DE SPYWARE DOCTOR:DOWNLOAD.COM
  • quote:

Orjinalden alıntı: bojo

yaww o programların cümlesini sistem kapanırken kendi kapatmıyomu..

yok kardeş,kendı kendıne kapanmayan prg. larda var..

benımde basıma musallat oldu bır tanesi...ne oldugu bellı değil..
    pc kapanmayınca,(XP DE) gorev yonetıcısıne bakıyorum 5-6 tane çalışıyor.hepsini tek tek iptal ederek KAPATABILIYORUM...
  • kardeş ad-aware ve spyboot virüs programı değil onlar çerez torjan vb gibi atıkları temizliyor virüs programı ise avg6.0 veya 7.0 öneriririm
  • İmzamdaki yazılardan birine tıkla ve ordan "Programlar" bölümüne gir. Açıklamaları yapılmış çok güzel ve etkin programlar var onlardan istediklerini indir.
  • F-Secure sistemi acayip yavaşlatıyor hele birde HDD doluysa daha kötü. Gerçi virüs taraması falan iyi ama bilgisayar açılırken çok zorlanıyor. Spylar için Spysweeper ve Spysubstract.
  • ctrl+alt+delete dene canıım
  • saolun arkadaslar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.