Şimdi Ara

Arkadaşlar bir bakın lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski user oyuncuyum , 2009 senesinde falan bıraktım tekrardan bi oyuna bakayım dedim girdim yeni şeyler falan gelmiş değişmiş oyun her şey paralı hale gelmiiş , neyse bugün sabahtan açtım charı 54 lvl yaptım gb çektim , bundan 1 saat öncesine kadar mutluydum , ve clandan birisi bana dedi ki nttgame ücretsiz nponit veriyor biliyor musun dedi hayır dedim bir link verdi buraya bak dedi siteden ama verdiği linkte nttgame sitesi girdim kendi ıd siteye bana anlatıyor orada ücretsiz npoint yazıyor gir oraya orada bir kod var onu bu oyundaki açtığımız yer biliyrsin isminii unutum oraya yazacaksın diyor ama ben şüphelendim ilkte , ama sitede nttgame sitesi yani sıkıntı olacak ki dedim neyse girdim ücretsiz npoint diyor orada video falan izle var başka başka şeyler , tekine tıkladım üye olmamı istiyor bende güvenmedim attım salladım öyle bir üyelik kart bilgileri istedi ondan sonra kapattım güvenmedim. 5 dk geçti o çocukta bekle gelicem birazdan dedi , birden dc yedim , tekrardan oyuna gireyim dedim aceleden şifreiy giriyorum kabul etmiyor siteyede giremiyırm ne oldu anlamadım ya çocuk char soymaya kalksa bana yaptırmaya çalıştığı şey zaten nttgame sitesinde yönlendiriyor ama olmadı zaten ya da ben yapamadım , oyuna da siteyede şifremle giriş yapamıyorum şifremi unuttum diyorum e posta yanlış diyor vay arkadaş kafayı yicem oyuna daha yeni başladım para yatırdık birde sinir oldum. sonra bir mesaj geldi nttgameden e posta ma , 3200 cash yanında kodlar falan

altında da KO Ban/Jail/Unblock şöyle bir şey işte aktif falan yazıyordı sildim gerçi e postayı..
    Nedir bu arkadaşlar bir yardım edin lütfen char hacklendimi ne oldu anlayamadım ya

• Yıl olmuş 2015 hala daha knıghtta bu yoldan soyuluyosan yazık sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cash numarasına hâlâ inanan varmış demek.

• geçmiş olsun
  • Ya hocam neden boyle seyler yapiyorsunuz arastirmadan anlamiyorum. Ticket atin baska bir hesaptan. Konu acin ntt forumdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bum olmuş

• yazık olmuş bir süre canın acır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya kardeşim oyununda değilim benim anlamadığım adam nasıl çaldı bu charı ona anlam veremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.