Şimdi Ara

Arkadaşlar Bir El Atınnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11 e gidiyorum ve yaryıl tatili geldi benim kimya ve mat ygs kitabım var guvenderle fem ancak biyoloji kimya fizik yok onerebilceginiz kitaplar var mı ? Bir el atın arkadaşlar ayrıca nasıl çalışmalıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: grandprime

Arkadaşlar 11 e gidiyorum ve yaryıl tatili geldi benim kimya ve mat ygs kitabım var guvenderle fem ancak biyoloji kimya fizik yok onerebilceginiz kitaplar var mı ? Bir el atın arkadaşlar ayrıca nasıl çalışmalıyız

up
  • Biyoloji Palme Yayınları.
    Fizik Mehmet Karaağaç mı ne öyle bir adam var onun kitapları ve Palme Yayınları.
    Kimya bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAhmetcanX

Biyoloji Palme Yayınları.
    Fizik Mehmet Karaağaç mı ne öyle bir adam var onun kitapları ve Palme Yayınları.
    Kimya bilmiyorum.

teşekkürler hocam . Bu palmede a serisi b serisi falan var o farkeder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandprime

quote:

Orijinalden alıntı: uAhmetcanX

Biyoloji Palme Yayınları.
    Kimya bilmiyorum.

teşekkürler hocam . Bu palmede a serisi b serisi falan var o farkeder mi?

Evet hocam ikisini de almalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAhmetcanX -- 11 Ocak 2016; 19:15:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam a ile b yi alayım o zaman hocam almisken ikisinide alayım . Peki ne fark var yani zorluk kolaylık mı yoksa konu sıralamaları mi?

• Hocam şahsen bilmiyorum. Ben TM'yim sayısal çalışmıyorum bana etkisi yok çünkü. Ama ben incelemiştim,anlatım tarzına vs bakmıştım. Harbiden üst düzeydi Palme. Çoğu sayısalcı arkadaşımda da mevcut :)

Yalnız hocam zaten ikisi bir arada satılıyor diye biliyorum. Yani belki ygs ayrı lys ayrı gibi birşey olabilir. Ama ikisini bir arada satıldığını biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAhmetcanX -- 12 Ocak 2016; 16:54:22 >
  • Tamam hocam saolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.