Bildirim
Arkadaşlar Bir El Atınnnnn
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: grandprime
Arkadaşlar 11 e gidiyorum ve yaryıl tatili geldi benim kimya ve mat ygs kitabım var guvenderle fem ancak biyoloji kimya fizik yok onerebilceginiz kitaplar var mı ? Bir el atın arkadaşlar ayrıca nasıl çalışmalıyız
up -
Biyoloji Palme Yayınları.
Fizik Mehmet Karaağaç mı ne öyle bir adam var onun kitapları ve Palme Yayınları.
Kimya bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uAhmetcanX
Fizik Mehmet Karaağaç mı ne öyle bir adam var onun kitapları ve Palme Yayınları.
Kimya bilmiyorum.
teşekkürler hocam . Bu palmede a serisi b serisi falan var o farkeder mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: grandprime
quote:
Orijinalden alıntı: uAhmetcanX
Kimya bilmiyorum.
teşekkürler hocam . Bu palmede a serisi b serisi falan var o farkeder mi?
Evet hocam ikisini de almalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAhmetcanX -- 11 Ocak 2016; 19:15:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam a ile b yi alayım o zaman hocam almisken ikisinide alayım . Peki ne fark var yani zorluk kolaylık mı yoksa konu sıralamaları mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şahsen bilmiyorum. Ben TM'yim sayısal çalışmıyorum bana etkisi yok çünkü. Ama ben incelemiştim,anlatım tarzına vs bakmıştım. Harbiden üst düzeydi Palme. Çoğu sayısalcı arkadaşımda da mevcut :)
Yalnız hocam zaten ikisi bir arada satılıyor diye biliyorum. Yani belki ygs ayrı lys ayrı gibi birşey olabilir. Ama ikisini bir arada satıldığını biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAhmetcanX -- 12 Ocak 2016; 16:54:22 > -
Tamam hocam saolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X