Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK AMA YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk kez sıralı sistem bir araç aldığım için size birkaç soru sormak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
    1-sıralı sistem bir lpg li araçda lpg ile giderken .lpg nin tamamen bitmesi durumunda araç otomatik olarak benzine mi geçiyor?

2-ve 1.soruya bağlantılı olarak lpg nin yakıt tankı tamamen bitmesi durumunda ,SABAH benzinde aracı çalıştırdığımızda lpg sistemi BELİRLİ BİR ISIYA ULAŞTIĞI ZAMAN devreye giriyormu?girerse tankda lpg yakıtı olmadığı için ne oluyor?yoksa lpg olmadığını sistem biliyor ve hep benzindemi çalışıyor motor?

lpg sistemi tattarini bu arada.teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakdankumanda -- 30 Aralık 2016; 14:45:19 >

• merhaba,

1. LPG yakıt tankınızda ki yakıt bittiğinde sistem otomatik olarak benzine geçer aynı anda düğmedeki buzzer ile sesli ikaz verir.

2. Sabah aracınız benzinde çalışır belli sıcaklığa geldiğinde sistem kısa süreli LPG ye geçer ve yine uyarı ikazıyla beraber benzine döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

merhaba,

1. LPG yakıt tankınızda ki yakıt bittiğinde sistem otomatik olarak benzine geçer aynı anda düğmedeki buzzer ile sesli ikaz verir.

2. Sabah aracınız benzinde çalışır belli sıcaklığa geldiğinde sistem kısa süreli LPG ye geçer ve yine uyarı ikazıyla beraber benzine döner.

peki lpg ye gecis esnasinda tankda yakit olmadigi icin stop etmezmi arac?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralı sistemlerde benzin yakıtınız depodan değil benzin enjektörlerinden kesildiği için LPG ye geçiş yapıldığında benzin enjektörlerin dibinde hazır beklemektedir. Aracınız LPG ye geçtiğinde basınç düşük geldiğinden yani tank boş olduğundan tekrar beyin tarafından benzin e geçecektir. Benzinin enjektörde beklemesi yanma odasına ulaşmasında yol kat etmemesi anlamına gelmektedir.Yani motorun beslenmediği süre sadece beynin önce LPG ye sonra Benzine geçiş yaptığı aralıktır.Bu aralık yani Benzin-LPG, LPG-Benzin geçişi çok hızlı sürelerde olduğundan motorun beslenmesinde stop etmesinden ziyade hissedeceğiniz seviyelerde dahi eksilme olmamaktadır. Bu yüzden aracınız stop etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....ŞAFAK OTOGAZ.... -- 30 Aralık 2016; 19:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

Sıralı sistemlerde benzin yakıtınız depodan değil benzin enjektörlerinden kesildiği için LPG ye geçiş yapıldığında benzin enjektörlerin dibinde hazır beklemektedir. Aracınız LPG ye geçtiğinde basınç düşük geldiğinden yani tank boş olduğundan tekrar beyin tarafından benzin e geçecektir. Benzinin enjektörde beklemesi yanma odasına ulaşmasında yol kat etmemesi anlamına gelmektedir.Yani motorun beslenmediği süre sadece beynin önce LPG ye sonra Benzine geçiş yaptığı aralıktır.Bu aralık yani Benzin-LPG, LPG-Benzin geçişi çok hızlı sürelerde olduğundan motorun beslenmesinde stop etmesinden ziyade hissedeceğiniz seviyelerde dahi eksilme olmamaktadır. Bu yüzden aracınız stop etmez.

anladım.peki lpg sistemi arac uzerinde takiliyken calismamasi icin nasil tamamen devre disi birakilir?yani bu sistemi kapatmak icin bir sigortası veya şallteri varmı?

örnek veriyorum aracı sehir icinde kisa mesafelerde sadece benzinde kullanicam.lpg yi uzun mesafelerde kullanmak istiyorum.belki 3 ay lpg yi kullanmiycam.sadece bu amac icin kullanabilirmiyim lpg yi.uzun mesafe yolculuklarinda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakdankumanda -- 30 Aralık 2016; 20:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düğmeden kapattığınız da siz tekrar aktif edene kadar sistem devreye girmez, ilk çalışmalarda dahi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.