Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BİR TAVSİYE LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefon almam gerekli ve malum fiyatlardan dolayı bütçem kısıtlı. Nexus 5, İphone 5s HTC one a9 ve en son İphone SE kullandım son 5 yıldır. 2700 civarı bütçe ile Honor 10 - honor play, iphone 6s ve yurtdışı iphone 7 gibi telefonlara bakıyorum. Stabil hızlı ve 2-3 yıl sorunsuz kullanabileceğim her türden telefon önerisine açığım. Yorumlarınızı esirgemeyin. İyi günler.

Not: Facebook, instagram twiter kullanmam. İnternet, youtube, bankacılık işlemleri, watsapp, gazeteler telefonda kullandıklarım. Stabil ve takılmayan seri cihaz olması da önemli.

• özellikle bankacılık vs işlemler için güvenlik en önemlisi.temiz garantili ikinci el veya yurt dışı iphone 7 dışında bir şey bakmayın hocam o fiyata.
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Düzgün bir satıcı bulamadım henüz. Yurtdışı cihaz almak biraz tedirgin ediyor.
  • Anarchy1 A kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı içinize sinmiyorsa ki sinmemesi için bir sebep yok. Forumdan bakın hocam. Tüm cihazlarımı bu forumun 2.el bölümünden aldım, bir problem yaşamadım çok şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

"İnternet, youtube, bankacılık işlemleri, watsapp, gazeteler telefonda kullandıklarım."

En ucuz telefonu al geç... Şuanda satılan ucuzu pahalısı her telefon bu işleri rahatça yapar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Acil tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.