Şimdi Ara

Arkadaşlar Bir Yardımcı Olurmusunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Sizler Gibi Kasa Mod una Giricem ama Plexsi yi nereden bulacağımı bilmiyorum dğer yadndan o fanlar için açılan delikleri nasıl kesiyorsunuz ya ?

• nerde oturuyorsun
    fan deliği için matkap ucuna takılan punçlar var
  • sana yardımcı olabilmemiz için önce nerede oturduğunu söylemen gerekiyor.pleksi üzerine açılacak fan delikleri için dremel kullanman gerek ayrıca
  • Arkadaşlar ben Samsun dayım
  • hocam samsunda bu işlerle uraşanı bulmak biraz zordur bence,
    ama wardır mutlaka,
    uraşamam diyorsan,iztediğin parçaları izmir veya istanbul gibi şehirlerden kargo edecek arkadaşlar vardır,yeterki iste,ama dikkat;
    MOD HASTALIKDIR
  • bodyguards sana katılılıyorum
    şu anda kasa darmadağın herşeyini hatta anakart vidalarını monte ettiğimiz yuvları bile değiştiriyorum
    fakat plexsi bulmam lazım internet üzerinden belli ebatlarda sipariş verebileceğimiz bi yer varmı acaba ?
  • ben izmirden ayarlar yollarım sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kadardır o arkadaşım
  • hocam 50x50 15 ,+kargo
  • hocam adres filan
    msn e ekledim seni ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::RHMN::..

Bende Sizler Gibi Kasa Mod una Giricem ama Plexsi yi nereden bulacağımı bilmiyorum dğer yadndan o fanlar için açılan delikleri nasıl kesiyorsunuz ya ?

Arkadaşım delmek için herhangi bir alet kullanabilirsin..Yani arkadaşlar matkaba takılan punç ve dremel önermişler ama sadece bunlarla sınırlı değil.Ben şimdiye kadar hiçbirini kullanmadım.Sadece bir dekupaj ve bir matkabım var.ve tüm işimi görüyor..Plexiyide sitede satan veya alabilecek arkadaşlar vardır.Olmazsa reklam & tabela işiyle uğraşanlara bir bak derim ben...

Hmm bu arada BODYGUARDS'ın dediğini sakın unutma

MOD HASTALIKDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmqarE -- 24 Temmuz 2008; 15:30:48 >
  • arkadaşlar çok tşk ederim sorun büyü bir ihtimalle çözüldü BOBYGUARDS arkadaşın sayesinde
  • Plexiye Dekopajlada Acabilirsin Dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.