Şimdi Ara

Arkadaşlar Boğaziçi hazırlık nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tm3 sıralamam 3945 büyük ihtimalle Boğaziçi pdr gelecek.Ancak çok kötü bir düz liseden mezunum.Bundan dolayı ingilizce yok gibi bir şey.Bu yüzden inglizce hazılığı beni çok zorlayabilir mi?Ayrıca verdikleri ingiizce eğitimi 0 olan birisine ne kadar öğretebilirler?

• up
  • dostum öldün desek yeridir. eğitimi nasıldır bilmiyorum ama çok çalışman gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

dostum öldün desek yeridir. eğitimi nasıldır bilmiyorum ama çok çalışman gerekecek

teşekkürler.Başka fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalbaba

Arkadaşlar tm3 sıralamam 3945 büyük ihtimalle Boğaziçi pdr gelecek.Ancak çok kötü bir düz liseden mezunum.Bundan dolayı ingilizce yok gibi bir şey.Bu yüzden inglizce hazılığı beni çok zorlayabilir mi?Ayrıca verdikleri ingiizce eğitimi 0 olan birisine ne kadar öğretebilirler?

En düşük kurdan başlayacaksın büyük ihtimalle ve sana şöyle söyleyim o kurlardan her sınıftan 3-5 kişi geçebiliyor haziran sınavında fakat haziranda geçemezsen yanılmıyorsam temmuz sonunda bir sınav daha var onu da geçemezsen eylül başında bir sınav daha var onu da geçemezsen tekrara başlıyorsun ocakta sınav var geçemezsen haziran geçemezsen temmuz ve en son gene eylül tüm bu süre içinde geçemezsen ingilizce eğitim vermeyen bir okula yönlendiriliyorsun. Fakat bu seni korkutmasın zor bir hazırlığı var ama ben hazırlığı geçemeyip atılan çok az kişi duydum. Zor fakat öğreniyorsun bir şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Aqueritas

quote:

Arkadaşlar tm3 sıralamam 3945 büyük ihtimalle Boğaziçi pdr gelecek.Ancak çok kötü bir düz liseden mezunum.Bundan dolayı ingilizce yok gibi bir şey.Bu yüzden inglizce hazılığı beni çok zorlayabilir mi?Ayrıca verdikleri ingiizce eğitimi 0 olan birisine ne kadar öğretebilirler?

En düşük kurdan başlayacaksın büyük ihtimalle ve sana şöyle söyleyim o kurlardan her sınıftan 3-5 kişi geçebiliyor haziran sınavında fakat haziranda geçemezsen yanılmıyorsam temmuz sonunda bir sınav daha var onu da geçemezsen eylül başında bir sınav daha var onu da geçemezsen tekrara başlıyorsun ocakta sınav var geçemezsen haziran geçemezsen temmuz ve en son gene eylül tüm bu süre içinde geçemezsen ingilizce eğitim vermeyen bir okula yönlendiriliyorsun. Fakat bu seni korkutmasın zor bir hazırlığı var ama ben hazırlığı geçemeyip atılan çok az kişi duydum. Zor fakat öğreniyorsun bir şekilde

zaten atılma olayı kalkmış bdiye biliyorum.Eğer ki hazırlığı geçemezsem bölümün türkçe eğitimine yönlendiriliyormuşum.
    Peki Boğaziçi(bölüm pdr) için değer mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aqueritas

quote:

zaten atılma olayı kalkmış bdiye biliyorum.Eğer ki hazırlığı geçemezsem bölümün türkçe eğitimine yönlendiriliyormuşum.
    Peki Boğaziçi(bölüm pdr) için değer mi?

boun'de türkçe eğitim dersen gülerler adama edebiyat bölümü bile ingilizcedir, boün'e gidiyosan şakır şakır konuşucan anlıcan başka yolu yordamı yok

• Beginner dediğimiz ilk seviye ingilizce grubunun eğitimi 1.5 seneye çıkarılıyor.1.5 senede harikalar yaratmasan da proficiency sınavını geçmene oldukça yeterli merak etme.
  • Zor ama zevkli duyumlarima gore sonucta BOGAZICI yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam orda pdr var mi. Pdr ne demek psikoloji mi. O da tm3 le aliyor ama siralama 1900 lerde idi

• Hocam boğaziçiğle başaçıkmak zordur. Hemen 1 alt türkçe olana bakın bence :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.