Şimdi Ara

Arkadaşlar bu fiyata bu araç alınır mı ne dersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 30000 e kadar araç bakıyorum 5 aydır. Mazda3 Alfa romeo156 ve nissan primeralar en son düşündüklerim. Sanırım 156 ya da mazda3 olacak seçimim. Bu arayışlar doğrultusunda bu ilandaki aracın fiyatı nasıl sizce ? Ekspertize sokup motor ve kaportasına baktırıcam bişey çıkmazsa alınır mı ? Yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2005-alfa-romeo-156ts-lpg-li-sanroof-ful-bakimli-masrafsiz-241286684/detay/

• Olcay Özker O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ilk aracım olucak bu yok mu fikir verebilecek tecrübeli birileri?
  • galerici milletine güven olmaz gidin konuşun expere sokacam dediğin dışında birsey çıkarsa exper sana aittir de kabul ederse git baktır

bu fiyatları 2003 2004 clio pololara istiyorlar
    bundan daha dolusunu daha karizmasini daha sekillisini bulamazsın
    her daim aklımda ve kalbimde olan bir araç temiz otomatik bir 156 bulsam kaçırmam

156 seviyorsan baktır temiz çıkarsa al
    fiyatta daha guzellik yaparlar 23.500 ü zorla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin gibi bu fiyatlara binilebilecek en dolu konforlu araç bu. Tek eksisi tutulmaması ama zaten tutulan bi araç olsa bu fiyatlara kalmaz. Binmek için alıcam satma zarar etme kaygım yok expertizde motor iyi durumda cıkarsa kaporta dediği gibi çıkarsa göstermem gereken başka bi yeri bi usta kalıyor mu ? Fiyatı da o aralıktabitiririm diye düşünüyorum bi aksilik cıkmazsa.
  • Nasil bi cizikse artik butun kapilar boyali. Bide galeri satiyo arabayi ki uzak dur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olcay Özker

Dediğin gibi bu fiyatlara binilebilecek en dolu konforlu araç bu. Tek eksisi tutulmaması ama zaten tutulan bi araç olsa bu fiyatlara kalmaz. Binmek için alıcam satma zarar etme kaygım yok expertizde motor iyi durumda cıkarsa kaporta dediği gibi çıkarsa göstermem gereken başka bi yeri bi usta kalıyor mu ? Fiyatı da o aralıktabitiririm diye düşünüyorum bi aksilik cıkmazsa.

Bu fiyatlara en donanımlı model Nissan Primeradır. Hem D segment araçtır 156dan daha oturaklı rahat olur.

• Alfayi severim ama nissani tercih ederdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    7 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar 30000 e kadar araç bakıyorum 5 aydır. Mazda3 Alfa romeo156 ve nissan primeralar en son düşündüklerim. Sanırım 156 ya da mazda3 olacak seçimim. Bu arayışlar doğrultusunda bu ilandaki aracın fiyatı nasıl sizce ? Ekspertize sokup motor ve kaportasına baktırıcam bişey çıkmazsa alınır mı ? Yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2005-alfa-romeo-156ts-lpg-li-sanroof-ful-bakimli-masrafsiz-241286684/detay/

156 alacaksan 1,6 almanı pek önermem.Pekçok kullanıcı bir yerden sonra keşke 2,0 alsa idim dediğinden diyorum.

2,0 lt manual vites alman yararına olacaktır.Baktığın kasa mk2 olarak adlandırılan makyajlı kasa,ilk çıkan mk1 kasalar var bir de dışı mk1 içi mk2 olan ve piyasada mk1,5 olarak bilinen 2003 yılı kasalar var.

Selespeed olarak adlandırılan otomatik şanzuman olayına girme derim,zira sıkıntı çıkarırsa ucu açık bir masrafa doğru yol alırsın.Birden bire sapıtabilen bir şanzuman.Ancak geçmişi çok iyi bir araçta bu tip şanzumanı tercih etmeni öneririm.

Alfalar motor karakteristiği olarak fazladan yağ yakan motorlar,motora bizzat Alfa servisi baksın yoksa dyno mıyno ölçümü ile olmaz,profilinde yaşadığın il Aydın gözüküyor,İzmir'de Enrico Alberti'ye baktır aracı,ayrıca ilk çalıştırmada ekstra kulak bozan bir ses duyar ve bu ses 7-8 saniyede geçmez ise Varyatör adlı parça bozuk demektir,2 defa tamir hakkı var sonradan değişim gerekir,hararet müşrü,debimetre,rölanti düzenleyici gibi parçalara önemle bakılmalı;alt takım ülkemiz yollarına hassastır.Aracın genel manada sıfır ve çıkma parçaları kolay bulunur.

Kabaca böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

quote:

Arkadaşlar 30000 e kadar araç bakıyorum 5 aydır. Mazda3 Alfa romeo156 ve nissan primeralar en son düşündüklerim. Sanırım 156 ya da mazda3 olacak seçimim. Bu arayışlar doğrultusunda bu ilandaki aracın fiyatı nasıl sizce ? Ekspertize sokup motor ve kaportasına baktırıcam bişey çıkmazsa alınır mı ? Yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

156 alacaksan 1,6 almanı pek önermem.Pekçok kullanıcı bir yerden sonra keşke 2,0 alsa idim dediğinden diyorum.

2,0 lt manual vites alman yararına olacaktır.Baktığın kasa mk2 olarak adlandırılan makyajlı kasa,ilk çıkan mk1 kasalar var bir de dışı mk1 içi mk2 olan ve piyasada mk1,5 olarak bilinen 2003 yılı kasalar var.

Selespeed olarak adlandırılan otomatik şanzuman olayına girme derim,zira sıkıntı çıkarırsa ucu açık bir masrafa doğru yol alırsın.Birden bire sapıtabilen bir şanzuman.Ancak geçmişi çok iyi bir araçta bu tip şanzumanı tercih etmeni öneririm.

Alfalar motor karakteristiği olarak fazladan yağ yakan motorlar,motora bizzat Alfa servisi baksın yoksa dyno mıyno ölçümü ile olmaz,profilinde yaşadığın il Aydın gözüküyor,İzmir'de Enrico Alberti'ye baktır aracı,ayrıca ilk çalıştırmada ekstra kulak bozan bir ses duyar ve bu ses 7-8 saniyede geçmez ise Varyatör adlı parça bozuk demektir,2 defa tamir hakkı var sonradan değişim gerekir,hararet müşrü,debimetre,rölanti düzenleyici gibi parçalara önemle bakılmalı;alt takım ülkemiz yollarına hassastır.Aracın genel manada sıfır ve çıkma parçaları kolay bulunur.

Kabaca böyle.

Alacagimdan degil de,araba alacak olsam alacagim araba hakkında tam da şöyle objektif bişeyler duymak isterdim foruma konu açınca

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    5 aydır Tamam bunu alıyorum dediğim araba okadar çok oldu ki. En son Primera 156 mazda3 octavia 2004 2005 bu dört araca indirdim ordan da mazdayla 156 arasında kaldım. Hangisinin temiz uygununu bulursam alırım diyordum bu fiyat için sizce yanlış mı düşünüyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • faho kullanıcısına yanıt
    Hocam alfa ustası bile bu kadar bilgi vermemişti çok teşekkür ederim bilmediğim bikaç konuda fikir sahibi oldum sağolun

• faho kullanıcısına yanıt
    Keşke herkes böyle güzel yorumlar yapabilse
    Yanlış doğru göreceli kavramdır.

Primera bir daha bak çünkü araçta baya bir donanım var sadece tek sıkıntısı 1.6 atmosferik motor. Devirlendikçe gidiyor ama LPG ile km başına kr oranı düzenlenebiliyor.

156 dersen tipi şekli donanımı gene güzel oda olur tavsiyem şu yönde octavia boşver. 156 yada Primeradan hangisi düşeş olursa onu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Yanlış doğru göreceli kavramdır.

Primera bir daha bak çünkü araçta baya bir donanım var sadece tek sıkıntısı 1.6 atmosferik motor. Devirlendikçe gidiyor ama LPG ile km başına kr oranı düzenlenebiliyor.

156 dersen tipi şekli donanımı gene güzel oda olur tavsiyem şu yönde octavia boşver. 156 yada Primeradan hangisi düşeş olursa onu al

Peki şöyle sorayım hocam. Mazda 3 için ne dersiniz? Fiyat aralıkları yakın araçlar mazda3 mü Primera mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olcay Özker -- 4 Kasım 2015; 19:05:01 >
    İkiside japon ve sorunsuzlar. Primera daha fazla donanım ve D segment olduğu için konforundan dolayı Primera derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.