Şimdi Ara

Arkadaşlar bu işlerden anlayan kişiler yardım edebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kasa topladım rx580 ekran kartım var ve monitör alcam
    75 hz almayı düşünüyorum ama 144 hz al diyorlar bütçem kısıtlı gerçekten demek istediğim ara sıra zevk için pc oynarım ve oyuncu falan değilimdir gerçekten arqdaki farkı vermeye değer mi söylendiği kadar fark ediyormu gerçekten
    Hiç 144 hz monitör görmedim gerçekte yani bilmiyorum eğer siz 144 akıcılıkta gerçekten etki ediyor diyorsanız kendimi zorlayacam ama 75 yeter üstü biraz keyfi lüx için diyorsanız 75 hz alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba dostum, bütçe meselesi tabi ama şunu söyleyiyim 144Hz monitörde oyun oynama keyfi bir başka bunu bil. Zaten 75hz 1ms monitörlerin fiyatları minimum 780-850 arası 21,5". 1100TL fiyatlarına çıkabilirsen sana tavsiyem Asusun VP249QGR modeli tamamen fiyat performans ürünü 24" ıps 144hz 1ms bir monitör. İncelemende fayda var.
    www.hepsiburada.com
    Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-analog-display-hdmi-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000RRJ7L

• VP228QG ve VP248QG modelleri var 1ms 75hz monitörler. Ama tavsiyem çıkabilirsen 144 uygun bir monitör al fark var aralarında. cho35' in önerdiği model çok tavsiye ederim tamamen fiyat performans ürünü vp249qgr incele al.
  • Merhaba 75 hz olarak alabileceğin en iyi monitör asus VP228QG 24 İNÇ çıkmaz ister ise VP248QG Modeline baka bilirsin 144 hz olarakta fiyattda olurda çıkarsan VP249QGL Modeline bakabilirsin.
  • Monitör, ekran kartı yada işlemci gibi değişen bir çevre birimi değil. Yarın birgün daha iyi bir ekran kartı aldığın zaman 75Hz'de sıkıntı yaşarsın. Bence bütçeyi biraz daha zorlayıp en azından 144Hz'lik bir monitör al.

https://www.itopya.com/viewsonic-236-vx2458-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dvi-dp-freesync-fhd-gaming-monitor/
  • 144 hz, 1ms ufacık monitör alacağına git 32" 60hz monitör al. Çok oyun oynamıyorsan boşuna küçük monitöre katlanma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.