ya bende de vardı geçen sene bi avukatmış eleman o gündüzleri bağlanıyordu ben de geceleri, hiç anlamıyordu galiba şifreyi de değiştirmedim çünkü aldıktan 3 gün öce abone olmuş yazık dedim. Gerçi çok olsaydı da değiştirmezdim ama...
Forsaken dediğin işi bana odanın birinde nuke atan bikaç elemana yaptım.Devir win98 devriydi.98'de 2-3 dosyayı götürdün mü windows göçüyor zaten seninde bildiğin gibi.(Kurtarılamaz hale geliyor artık)Bu dosyaların adını vermeyelim kötü amaçlarda kullanılmasın :p
Edit:Elemanlar Op'tu.Ve kız nickiyle girmişlerdi.Yani çette emin olamıyorsun ama umarım gerçekten kızlardır. [}:)]
iyi yapmışsın...ama
ya şu MIRC denen ortama bak bi kesker..biri diğerine nuke atar öbürü abi beni voice yap diye opa yalanır diğeri hatun arıyom ben der diğer yandan birileri kız nikiyle girip eleman kekler...
yoksa ben mi iyi şeyler göremiyorum...
en iyisi donanımhaber...
İyi bir şey yok dediğin gibi.Chatte geyik yapmak vakit kaybı oluyor.Elemanların çoğu bilgisiz,vasıfsız işsiz ya da kafede çalışan kişiler.
Birde hatun olayı var tabi.Bazılarıda orada hatun buluruz diyerekten devamlı çetteler.Bu chatteki hatun olayına bir parmakta ben basayım :))
Gerçi o zaman ufaktım lise 1'deydim.Birçok arkadaşın dediği gibi chate giren kızların %99'u içine kapanık ya da aşırı çirkin.Bizim sınıfta çete giren kızları görseniz sınıftayken ruh gibiler,çetteyken sanki cindy crawford'larmış gibi davranıyorlardı.Tabi %1'lik kısımdada sempatik ve cidden güzel olanlarda çıkabiliyor.Hatta tanıdığım biri gördüğüm birçok güzel kızdan daa güzel ve sempatikti diyebilirim.
Son olarak chat para ve zaman kaybı.Hatun işide yaş.En iyisi insanları(Güzel olan kızları ) görerek muhattap olmak ve arkadaşlık kurmak...
Edit: Forumlardaki insanlarla,chatteki insanlar çok farklı. Dediğim yanlış anlaşılmasın.Bazen iyi arkadaşın kabul ettiğin kişiler,netteki arkadaşlarındada kötü olabiliyor.
Burada hepimiz belirli bir seviyede ingilizce/donanım/yazılım bilgisine sahibiz.Chatteki elemanların çoğunda her konuda büyük bir cahiliyet söz konusu.Dünyayla alakaları yok.
Forumumuzun özellikle bu bölümündeki çeşitli topiclerde üyelerimizin gündemle yakın alakalı olduğu görülüyor.Bu da kültür meselesi,chatte gündemdeki olaylarla ilgilenen kişiler azınlıktadır.
hay ağzını öpeyim senin...
ya sohbet ettiğim kişi kız değilse zaten çettekilerin çoğu erkek.bırak maat dostum ne şifre verecem ama buluşmak isterse buluşurum...o işlere varım yaniii .... bu arada Forsaken selam dostum nehaber....
sana da selam borckaartvin...biraz önce öğrendim Aurelio'yu Beşiktaş kapmış çok üzüldüm.
çok samimi olduğum kişiler dışında kesinlikle olmaz
Tanımıyorsam şifre falan vermem kadın veya erkek olması neyi değiştirir ki. Hem ne malum kadın olduğu...
Ben burada veya nette bir şahıs benden istediği zaman hiç düşünmeden veririm tabiiki ben burda yakinen sadece birkaç kişiyi tanıyorum ama tanımmadıklarıma da veriirim.Ama velakin bana o kişi kelek atarsa bende sonraları aynı davranırım.Paylaşımcılığı seviyorum kız olsun erkek olsun farketmez ben insanlara herzaman bir şans verilmesinden yanayım ama başka düşünenlerin fikirlerine saygılıyım.Fakat biraz kinci bir yapıya sahip olmamdan dolayı eğer bir kişiden karşılık göremezsem herşey çok zor düzelir kısacası silerim. Saygılarımla
Şifremi vermezdim.
elimde bir tane varsa vermem ama iki tane varsa veririm.
Bende şifremi vermem. Ama elimde çok sayıda olduğu zaman ve eğer o kişiyle dışarıda veya telde görüşmüşsem belki verebilirim yine chat yapabilmek için..
ben verirdim hocam bakarsın kız ertesi gün gelir bizim eve hehe.
Cevap:Arkadaşlara her zaman chatta konuştuğum birine asla..(zaten chat te neymiş burası yeter..)
ßence şifre kırma işinden kaçının :) ben şifre kırmadım ama arakdaşımdan aldığım bir şifreyi kullanıyordum. iş netten meyerse bir sendikanın şifresiymiş. e bizimkide 6 kişiye vermiş bu şifreyi biride sürekli gündüz bağlanıyormuş. sendikadakiler bağlanamıyınca bu işi araştırmaya başlamışlar e saendika 3 avukat tutmuş biri iş net ile bağlantı kurmuş bağlanan numaralar tespit edilmiş :) e biride benim. gece 9 dan sonra girmişim 180 saat :) biride bizim hatun ben vermiştim tabi ama o arada sırada giriyordu. :) e adamalr numaraları tespit etmiş.. savcılığa baş vurulmuş karakolara baş vurulmuş bu numara kime ayit kim oturuyor burada diye. adamlar doğrudan arayıp beni babamın adını kullanıp sizin telefon hattınızdan bizim hesabımız kullanılmış dediş. mahkemelik olduk anlicaniz bizi mahkemeye verdiler neyseki sendikadan bi tanıdık çıktıda bizi biraz bu dertten kurtardı adamların masrafını odedim ve çıktık işin içinden. yoqsa hem masraf hem tazminat hemde sicil yicektik. adam 1.428.000.000 masrafım var dedi. e bizde 470.000.000 bayıla bayıla verdil. altu üstü 180 saat kullanım için... yani benden tafsiye kime ait olduğunu bilmediğiniz şifreleri kullanmaktan sonderece uzak surunuz. ya ben o paraya 4 yıl belkide 5 yıl internet bağlantısı alırdım en alasından.
neyse oyle oldu işte sonra gprs aldık kurtulduk bu dertten....
ha bide soru vardı demi.. e birde biz bi yorum getirelim. gerçek hayattan bir arkadaşım değilse asla bermem hele hele benimki değilse..
eee sütten dili yanan yoğurdu üfyelerek yermiş. :)
verirse verirdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme