Bildirim
ARKADAŞLAR BU MONİTÖR İŞ GÖRÜRMÜ?
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Yok sıkıntı olmaz.
bu arada işlemci onu yerinde i3 6100 al.
Seagete güzel de blue wd tavsiye ederim, sen bilrsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: GALATASAR4Y
Yok sıkıntı olmaz.
Seagete güzel de blue wd tavsiye ederim, sen bilrsin.
gta 5 gibi oyunlar oynayacağım fps felan düşürmez demi ? -
Kasa ve içerisinde gelen güç kaynağı hariç değişim gerektirecek bir parça yok dengeli bir sistem.
Samsung 740N bana yabancı bir monitör değil , yeni sistemimle bir kaç ay kadar kullanmıştım öncesinde 3,4 sene kullanmışlığım da vardı tabi.
Yıllarca film de izledim oyun da oynadım ne göz yorması ne rahatsız edici derecede ghosting hiç bir sorun gözlemlemedim , BF-4 dahi oynamıştım o monitörle 1024P de kötü bir görüntü görmüyorsun kesinlikle , ama ekran küçük olduğu için 23" ve üzeri ekranlara göre oyun hakimiyetin "bence" düşecektir son yıllarda çıkmış FPS oyunlarında.Bir süre seni idare edebilir , ayrıca monitör bu sıkıntı çıkaracak bir tarafı yok , klavye-fare gibi bir aygıt tak kullan :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: caner554
quote:
Yok sıkıntı olmaz.
gta 5 gibi oyunlar oynayacağım fps felan düşürmez demi ?
Belki 1,2 sn yükleme sürelerinde fark oluşturabilir ki onu da zannetmiyorum , fps ye etki edecek bileşenlerin işlemci ve ekran kartın olacaktır , bütçeni 250-300 lira aşabilirsen , işlemciyi 6400,6402 alabilirsin kasayı da biraz daha güvenilir bir modelle değiştirebilirsin o FRISBY kasadaki 400 W psu acaba 300W güç verebilecek mi ? Riskli yatırım yapmış olacaksın , bütçende esnettiğin parayı hiç diğer bileşenlere ellemeden kasa ve psu için de harcayabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Provisioner
quote:
Orijinalden alıntı: caner554
quote:
Yok sıkıntı olmaz.
gta 5 gibi oyunlar oynayacağım fps felan düşürmez demi ?
Belki 1,2 sn yükleme sürelerinde fark oluşturabilir ki onu da zannetmiyorum , fps ye etki edecek bileşenlerin işlemci ve ekran kartın olacaktır , bütçeni 250-300 lira aşabilirsen , işlemciyi 6400,6402 alabilirsin kasayı da biraz daha güvenilir bir modelle değiştirebilirsin o FRISBY kasadaki 400 W psu acaba 300W güç verebilecek mi ? Riskli yatırım yapmış olacaksın , bütçende esnettiğin parayı hiç diğer bileşenlere ellemeden kasa ve psu için de harcayabilirsin.
kasa ve güç kaynağı tavsiyeleriniz varmı?
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X