Şimdi Ara

arkadaşlar bu nasıl olur..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim areste 63 lvl charım 2 3 ay önce soyuldu ve bende edenada başladım..Bu sabah itibari ile lvl 64 oldum ve üzerimde +7 shell set +0 dol vardı..(charım int priest)

Sabahleyin şifremi değiştirdim ve bi süre oynadım serverlar gitti.Girdiğimde kasama üstümde başımda hiç bişi kalmamış.Bu nasıl iştir ben anlamadım.Aynı şekilde 2. kes soyuluyorum.Anti virüs programı var ve evden oynuyorum.Aklı eren varsa bi yardım etsin bana.Bıktım artık bu knight yeklililerinden de ahlaksız oyunculardan da...

• trade hack ihtimali var
  • arkadaşım bu trade hack yok bundan eminim varsayalın olduğunu ben şifre değiştirfikten sonra full cz yaptım tradeleşmedin sabah şifrremi değiştirmiş olmasam diyecem keyloger falan ama gece sistemimi yeni kurdum sabahına şifremi değiştirdim.Bu nasıl iş arkadaş ya
  • 2 ihtimal var Eğer aynı id de oynuyorsan onlar senin e-mailini biliyorlardır şifre değişince e maile geldiğine göre mailden öğrenebilirler. 2.si ise ya trade attın birine yada bilmeden bir program yükledin mesela bugün forumda infernoyla ilgili rar. lı bir dosya verilmişti ben şüphelendim indirmedim eğer indirdiysen bir taratsaydın keşke geçmiş olsun :(
  • Üzüldüm kardeşim geçmiş olsun walla bi fikrim yok ama bence K2 nin hatası deildir (heralde) garanti hack ama bilemiyorum bizim insanımız malum deli gibi böle şeylere çalışıyo kafaları...
  • yok arkadaşım ıd farklı ben bir türlü akıl fikir erdiremedim sistemimi yeni kurdum sabahleyinde şifre değiştirdim soyulduktan sonra antivirüse tarattım hiç bişi yok.İşin ilginç yanı ilk soyulmamda enteresandı.5 dakika içerisinde oynadığım charım ve 2 yan charı kasadaki mana potuna varana kadar soyulmuştu.Buda o şekilde oldu.Benim aklım burda yetersz kalıyor.Ama sanırım artık bırakıcam oynamayı...

bide foto nasıl koyucam bi kaç resmini koyayım halimi belki anlarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilider -- 11 Eylül 2006; 5:25:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavilider

yok arkadaşım ıd farklı ben bir türlü akıl fikir erdiremedim sistemimi yeni kurdum sabahleyinde şifre değiştirdim soyulduktan sonra antivirüse tarattım hiç bişi yok.İşin ilginç yanı ilk soyulmamda enteresandı.5 dakika içerisinde oynadığım charım ve 2 yan charı kasadaki mana potuna varana kadar soyulmuştu.Buda o şekilde oldu.Benim aklım burda yetersz kalıyor.Ama sanırım artık bırakıcam oynamayı...

yenı bı hack turu cıkmıs. pm hack denen bı sey.gecen ler de bı arkadasın basına geldı.pm den adam koxp nedır demıs buda anlatmıs 5 dakıka sona dc.tekrar gırmıs arkdas bu gene dc yıyo sona oyuna gırmeye calısınca sıfresını degıstırdık lerını gormus.ayrıca adam soruyu bıle degıstırmıs nasıl bı hack se artık.sıze tavsıyem pm den kımseyle konusmayın bıldıgınız ınsanlar dısında.ıcınız de bana ınan mayan lar cıkıcak.gidin arastırın ıstersenız oyunda.yada (ınanmayanlar ıcın)basınıza gelınce anlarsınız.

not:adamın bırısı bana pm yı acarmısın dedı.(pm kaalı duruyo benım.)
    -pm ıyı bısey dııl arkadasım burdan soyle.
    -:))))))))))

artık sız ne dusunursenız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waldrock -- 11 Eylül 2006; 6:38:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Waldrock

quote:

Orjinalden alıntı: mavilider

yok arkadaşım ıd farklı ben bir türlü akıl fikir erdiremedim sistemimi yeni kurdum sabahleyinde şifre değiştirdim soyulduktan sonra antivirüse tarattım hiç bişi yok.İşin ilginç yanı ilk soyulmamda enteresandı.5 dakika içerisinde oynadığım charım ve 2 yan charı kasadaki mana potuna varana kadar soyulmuştu.Buda o şekilde oldu.Benim aklım burda yetersz kalıyor.Ama sanırım artık bırakıcam oynamayı...

yenı bı hack turu cıkmıs. pm hack denen bı sey.gecen ler de bı arkadasın basına geldı.pm den adam koxp nedır demıs buda anlatmıs 5 dakıka sona dc.tekrar gırmıs arkdas bu gene dc yıyo sona oyuna gırmeye calısınca sıfresını degıstırdık lerını gormus.ayrıca adam soruyu bıle degıstırmıs nasıl bı hack se artık.sıze tavsıyem pm den kımseyle konusmayın bıldıgınız ınsanlar dısında.ıcınız de bana ınan mayan lar cıkıcak.gidin arastırın ıstersenız oyunda.yada (ınanmayanlar ıcın)basınıza gelınce anlarsınız.

not:adamın bırısı bana pm yı acarmısın dedı.(pm kaalı duruyo benım.)
    -pm ıyı bısey dııl arkadasım burdan soyle.
    -:))))))))))

artık sız ne dusunursenız.

bu oyundan hersey beqlenırama bana hala su trade hack ve snn dedıgın pm hack sacma gelıo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 11 Eylül 2006; 7:49:28 >

• arkadasım kesinlikle keyloger vardır simdi virus programın oldugunu kabul edıyorum ama bak dınle dostum benım arkadasında charı soyuldu ısın garıbı hgıc bır sekılde ımkan olmamasıona ragmen soyuldu neyse buna sordum ıste norton var dedı bılıyorumkı norton bırcok keyloger bulamıyor acı ama gercek bu kadar ovulen antıvırus progframı ne yazıkkı keyloger bulma konusunda oldukca berbat bende kendısıne panda antıvırus ıle taratmasını soledım ve tekrar ama panda ıle tarattıgında nortonun bulamadıgı keylogar ı buldu bende kendısıne keyloger nerden almıs olabılecegını sordum bıraz desınce konuyu olay acıga cıktı bızım ılerı zekalı arkadas tut sen koıxp ındır ama sadece meraktan yoksa kullanacagından degıl ınanın meraktan ındırıyor ve daha sonra gum sıfreyı hala degıstırmedık bu hafta degıstırecez koxp kullananlara bu anlattıgım umarım ders olur ok dostlar neyse arkadasım bence sende hemen baska bır antıvırus programı ındır ve onunla tarat helekıde 3. party araclar kullandıysan koxp gıbı kesın yemıssındır

• quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

2 ihtimal var Eğer aynı id de oynuyorsan onlar senin e-mailini biliyorlardır şifre değişince e maile geldiğine göre mailden öğrenebilirler. 2.si ise ya trade attın birine yada bilmeden bir program yükledin mesela bugün forumda infernoyla ilgili rar. lı bir dosya verilmişti ben şüphelendim indirmedim eğer indirdiysen bir taratsaydın keşke geçmiş olsun :(

Arkadasım sende keylogger warsa sen sıteye uye qırıs'ı yapıp orda qızlı sorunu yazdıysan adamlar senuın qızlı sorunuda bılıordur ne war kı bunda bılgısayarına hıc bısı almıcaksın we deepfreeze kullancaksın!
  • gecmiş olsun malesef bole oyunda kendı charları ıle yetınemeyıp de başkalarının charını soyap ac gozluler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.