arkadaslar son 3 günde acayip derecede lagg var... almanyada oynayan arkadasım 0 lagg ile oynuyor... kafalarda su soru işareti olustu... acaba bu laggg sadece türklerde mi oluyor... evet öyle bunu önlemenin bi caresi var mı varsa lütfen cevab yazın şimdiden teşekkürler
hic zannetmiyorum türklere öyle bişi yapacaklarını ama
K2 Network Bu Herseyi yapabilir
merhaba.. Okullarin tatile girmesinle birlikte internete ve oyuna ilgi dahada artti bundan dolayi bir yogunluk bulunmaktadir..ancak benim gibi siteye login olup durumu bildirmekte fayda goruyorum..sanirim bununla ilgili bir calisma yapilir.. Saygilar.
quote:
Orjinalden alıntı: Larry
merhaba.. Okullarin tatile girmesinle birlikte internete ve oyuna ilgi dahada artti bundan dolayi bir yogunluk bulunmaktadir..ancak benim gibi siteye login olup durumu bildirmekte fayda goruyorum..sanirim bununla ilgili bir calisma yapilir.. Saygilar.
Geceleride Lag oLuyor Ama Gece fazla kalabalık olmuyor Serverlar TT ile bi alakası olabilirmi
bende bu lag acaba benim bilgisayardan mı kaynaklanıyo diye düşünüyordum :D k2 bu lagı türklere yapıyo diye bir şey söz konusu olamazbence.çünkü adamlar sayemizde para kazanıyor ve bu oyun türkler sayesinde ayakta duruyor. k2 böyle bişi yapmayacağını düşündüğümden iş gene telekomdan kaynaklanıyor sanırım :D türkiye işte ne bekleyebilirizki. başımızdakiler sadece kendilerini düşünüyo ülkeyi düşünen yok ki .