Şimdi Ara

------------Arkadaşlar bu nedir yaa,bilen var mı?------------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arka yüzü

Arkadaşlar bu kağıt Ptt'den gelmiş,gönderen de Telekom,şöyle bir şeyler yazıyor;

"Adınıza gelen(*) taahhütlüyü havaleyi,K.mektubu,K.kutuyu koliyi .......... lira ........Kr. ödemeli gönderiyi koliyi almak üzere KADIKÖY PTT merkezine başvurmanız rica olunur.(Valla noktasına,virgülüne dokunmadım,aynen böyle yazıyor,her tarafı yazım yanlışı kaynıyor,neyse)

Evet arkadaşlar bu nedir ya(haber kuponu yazıyor),bana kimse bir şey yollamadı ki(aileme sordum)...Apartmanın posta kutusuna baktım,bir kişiye daha gelmiş bundan.

Bunun ne olduğunu bilen biri lütfen yazsın

Haa,bir de Kadıköy PTT merkezi nerede yahu?(Telekom değil,PTT merkezini soruyorum)

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı sonsuz -- 14 Aralık 2006; 22:57:54 >

• tt sana koli göndermiş sanada gel kolini al diyo sanırım para isteyecekler ödemeli göndermişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

tt sana koli göndermiş sanada gel kolini al diyo sanırım para isteyecekler ödemeli göndermişler

Yok hocam kimse koli falan göndermedi bana,aileme sordum dedim ya...kimsee bir şey yollamamış...
  • Arkadaşlar,Kadıköy PTT merkezi nerede,bilen var mı?
  • bomba olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 14 Aralık 2006; 22:08:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

bomba olmasin

Çok komik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: artı sonsuz

quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

bomba olmasin

Çok komik.

USA de böyle vakkalar olmuştu.
    Nerden geldiği belli olmayan koliler açıldığında şarbon mikrobu bulaştırıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @TuVNeRa

Doğru diyorsun da,arkadaşın koyduğu şu smiley"" dalga geçtiğini belli ediyor.

Neyse;Kadıköy Ptt merkezi nerde???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı sonsuz -- 14 Aralık 2006; 22:19:17 >
  • F
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.