Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BU OYUNA NOLUO YA!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELDORADODA OYNUORM Bİ SÜRE MALAZGİRTTE OYNADIM ELDORADOYU BIRAKIP AMA GERİ GELDİM ELDORADOYA AMA NOLUO ANLAMIORM DİREK GİRİORUM OYUNA SIRAYA ALINMADAN AMA OYUNDA SÜREKLİ LAG VAR VE BU SİLAH DEĞİŞİNCE ÖZELİKLE OLUO DEĞİŞİOSUN ELE GELİO SİLAH AMA SESİ SONRADAN GELDİĞİ İÇİN BEKLİOSUN GELMESİNİ OYNANMICAK DERECEDE OYUN RESMEN.NEDİR BU YA BÖLE.

• Hiç birşey anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

Hiç birşey anlamadım.

Kısaca çok lag var diyo arkadaş.

Evet kesinlikle çok kötü lag var oyunda şu sıralar. Hadi hayırlısı...
  • Anlamayacak birşey yok arkadaşda lag varmış.İnternet'in kötüyse ondan olabilir.
  • KARDEŞ OYUNA DİREK GİRİORUM YOGUN FİLAN DEĞİL YANİ OYUN AMA OYUNUN İÇİNDE ACAYİP LAG VAR POT BİLE ALAMIORM DÜŞÜN YANİ BASIORM NEKADAR SONRA GELİO POT ONU GEÇTİM SİLAH DEĞİŞİORM CANAVAR KESERKEN SİLAHI DEĞİŞİO AMA SİLAH DEĞİŞTİRME SESİ GELMİO O SES GEÇ GELİO OZM TAKTI SAYILIO VE OYNAYABİLİOSUN HER DEĞİŞTİMDE EN AZ 10 SANİYE BEKLİORM YANİ :s
  • Şu sıralar çok yaşanan bi problem bu, bendede kimi zaman girdiğinde 2 dakika içinde istisnasız oyundan atıyordu. Bazen giriyorum günlerce dc yemeden kasıyor. Joymax'in cilveleri - ya da TTnet'in..
  • server poseidon 16 char acık hiç sorun yok ™
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51159888/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51159888

linke bak kardeş bu olay bir bug mercury de sadece hotan ve cons da oluor büyük ihtimal 2 ağustosda düzelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToxicFire -- 31 Temmuz 2011; 14:38:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.