Şimdi Ara

Arkadaşlar bu SICAKLIK DEĞERLERİ Normalmi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 20 Dakika EFLC oynadıktan sonraki sıcaklık değerleri;

Arkadaşlar bu SICAKLIK DEĞERLERİ Normalmi ???

Sizce bu değerler normalmi yoksa Fan temizliğine + Alüminyum soğutuyuca ihtiyaçmı var ?

ve Kaç dereceyi geçtikten sonra Tehlike durumu olur ?

Lütfen sorularımı cevaplayın. :D Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Resmi göremeyenler resmin üzerine sağ tıklayıp ''Resmi Yeni Sekmede Aç'' a tıklasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRange -- 27 Temmuz 2013; 17:13:26 >

• Flood için özür dilerim ama hiçmi yorum yok
  • BlackRange kullanıcısına yanıt
    oyun oynarken normal değerler kardeş.. ama 90 C geçerse sorun olur.. fan ve temizlik şart.. ama ilk önce temizlik yap.. bide ekarn kartın ne?
    iyiyse oyun performansını 4 veya 5 pbs azalabilir ama dereceyi 5 veya 10 derece azaltabiliriz.. senin seçimin sonuçta bir dene işe yaramazsa tekrar eski halie alırsın..

denetim masası>donanın ses> güç seçenekleri> ( dengeli önerilen de) plan ayarlarını değiştir >gelişmiş güç ayarlarını değiştir > (açılan pencerede) işlemci güç yönetimi > en yüksek işlemci durumunu %90 yap (pilde ve prize takılı iken)

oyunu terar dene olmazsa terkrar %100 yaparsın.. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneter

oyun oynarken normal değerler kardeş.. ama 90 C geçerse sorun olur.. fan ve temizlik şart.. ama ilk önce temizlik yap.. bide ekarn kartın ne?
    iyiyse oyun performansını 4 veya 5 pbs azalabilir ama dereceyi 5 veya 10 derece azaltabiliriz.. senin seçimin sonuçta bir dene işe yaramazsa tekrar eski halie alırsın..

denetim masası>donanın ses> güç seçenekleri> ( dengeli önerilen de) plan ayarlarını değiştir >gelişmiş güç ayarlarını değiştir > (açılan pencerede) işlemci güç yönetimi > en yüksek işlemci durumunu %90 yap (pilde ve prize takılı iken)

oyunu terar dene olmazsa terkrar %100 yaparsın.. saygılar

Ekran kartım GT650M :D Dediklerini deneyeceğim teşekkürler.
    kardeş bilgisayarın modeli ne benim de GT 650M
  • quote:

kardeş bilgisayarın modeli ne benim de GT 650M

Asus N56VZ :D
    benim de kardeş aynı s4400d bir hafta oldu alalı..
    ama ben SSD taktım boşta iken 55-60 C idi o ayarı yaptım 50 C oldu..
    hem ekran kartın çok iyi oyun oynarken 5-6 pbs düşüşü etkilemez oyunu..
  • quote:

benim de kardeş aynı s4400d bir hafta oldu alalı..
    ama ben SSD taktım boşta iken 55-60 C idi o ayarı yaptım 50 C oldu..
    hem ekran kartın çok iyi oyun oynarken 5-6 pbs düşüşü etkilemez oyunu..

Hocam benim boşta iken 40 derece civarında. :D Oyunda 80 dereceyi buluyor. Acaba şu soğutucuyu alsam sıcaklıkta düşüş olurmu ?

http://www.hepsiburada.com/liste/zalman-zm-nc2000-17-notebook-sogutucu-gumus/productDetails.aspx?productId=bs130719&categoryId=106859&SKU=BS130719-S#Gorseller

Kullananların yorumları gayet iyi 10 derece soğutma sağlıyormuş. Birde ızgara delikleri sayesinde her tarafa eşit hava akımı sağlıyormuş. Sence alayımmı ? verdiğim paraya değermi ?

hocam oyun oynarken 80 Derece normal değerler zaten.. tabi ki alırsan düşecek ısı.. Eğer fan ın ses sorunu yoksa yani rahatsız edici ses çıkarmıyorsa ve param var diyorsan al ama gerek yok 200 tl vermeye bence.. gene de seçim senin hocam.. saygılar..
  • quote:

hocam oyun oynarken 80 Derece normal değerler zaten.. tabi ki alırsan düşecek ısı.. Eğer fan ın ses sorunu yoksa yani rahatsız edici ses çıkarmıyorsa ve param var diyorsan al ama gerek yok 200 tl vermeye bence.. gene de seçim senin hocam.. saygılar..

Yok fan sesi çıkmıyor. :D Param var yeterki iyi soğutsun. :D bu soğutucuyu bir sitede 140 tlye buldum. Bencede 200 TL vermeye gerek yok
    Bu arada yardımcı olduğun için teşekkürler. İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRange -- 27 Temmuz 2013; 18:16:11 >

iyi günler sana da
  • bendeed gt650m sli var 2 saat oynadıktan sonra baktım gta4 için sıcaklık 60-65 derece falandı soğutucu olarakda logitech n200 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayy23

bendeed gt650m sli var 2 saat oynadıktan sonra baktım gta4 için sıcaklık 60-65 derece falandı soğutucu olarakda logitech n200 kullanıyorum

Benim Soğutucuda Logitech Cooling Pad N200 Ama hiç fayda etmiyor.. 1 Saat GTAIV oynayınca sıcaklık 85'i buluyor. Demekki Asuslarda ısınma sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackRange

quote:

bendeed gt650m sli var 2 saat oynadıktan sonra baktım gta4 için sıcaklık 60-65 derece falandı soğutucu olarakda logitech n200 kullanıyorum

Benim Soğutucuda Logitech Cooling Pad N200 Ama hiç fayda etmiyor.. 1 Saat GTAIV oynayınca sıcaklık 85'i buluyor. Demekki Asuslarda ısınma sorunu var.

bende k56cm vardı asus gt635m gerçekten çok ısınıyordu neyseki attım onu :D

• quote:

quote:

quote:

Şu an Lenovo almadığıma pişmanım Herkes lenovo öneriyordu ben kafamın dikine gittim :D Ama Asusta kaliteli bir pc şimdiye kadar ısınmadan başka yanlışını görmedim maşallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an Lenovo almadığıma pişmanım Herkes lenovo öneriyordu ben kafamın dikine gittim :D Ama Asusta kaliteli bir pc şimdiye kadar ısınmadan başka yanlışını görmedim maşallah.

asus iyidir tabi güle güle kullan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

asus iyidir tabi güle güle kullan

Sende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.