Şimdi Ara

Arkadaşlar bu uydu alıcısı fiyatına göre nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/hiremco-macrobox-mkv-usb-movie-media-player-full-hd-uydu-alicisi/productDetails.aspx?productId=evhiremmacrobox&categoryId=155057

Arkadaşlar merhaba,

linkini verdiğim ürün nasıldır?

Mesela usb'dem seyret yazmış..mesela 1 tb lık hdd ten film izleyebilirmiyiz,,,veya kanal geçişleri v.s nasıldır...teknik olarak bakarmısınız rica ewtsem...veya bu paraya bu olmazsa ne tavsiye edersiniz?

• Arkadaşım yorumları okuduysan tavsiye ediyorlar ama alttan alta kötülüyorlar. Kumandası kullanışlı değilmiş. Ben de cihaz almak istiyorum ama ben olsam bu cihazı almazdım. Yine de sen bilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka markaya yönelin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

http://www.hepsiburada.com/liste/hiremco-macrobox-mkv-usb-movie-media-player-full-hd-uydu-alicisi/productDetails.aspx?productId=evhiremmacrobox&categoryId=155057

Arkadaşlar merhaba,

Mesela usb'dem seyret yazmış..mesela 1 tb lık hdd ten film izleyebilirmiyiz,,,veya kanal geçişleri v.s nasıldır...teknik olarak bakarmısınız rica ewtsem...veya bu paraya bu olmazsa ne tavsiye edersiniz?

USB'den takılan 1 TB.lık HDD ile film filan seyredersiniz.

Kanal geçiş hızı; aynı transponder, farklı transponder durumuna göre 1-2 saniye arasıdır.

Teknik olarak bakarsak; cihazın board'u ile güç katı tekparça( yekpare )'dır. Güç katında arıza olursa, cihazın tamiri için İstanbul'a göndermek gerekecektir. Eğer cihazın güç katı( besleme ) ayrı bir parça olsaydı, bulunduğunuz yerde de tamir edilmesi kolay olurdu. Tabi arıza yapacak diye birşey yokta, cihazın yapısının ne olduğunu anlatmak için, belirttim.

400 Mhz.lik ALI 3601 chipset'lidir.

Ayrıca bu cihaz belirtildiği gibi hızlı kör tarama yapar. Kör tarama ihtiyacında kullanmak için, aynı chipset'e sahip Skybox F3 cihaz almıştım oradan biliyorum.

Görüntü kalitesi, ALI serisinde vasat malesef...

Şimdilerde piyasaya daha ucuz chipset'li cihazlar çıktı. Cihazdaki ALI 3601 model işlemci; şimdiki sunplus, mstar gibi işlemcilere göre bir nebze daha iyidir. Yani parasına göre kıyasladığımızda, fiyatı uygun sayılabilir. Ama yinede "akakçe, ucuzu" gibi yerlerden daha ucuza satan satıcıları araştırınız. Bir ara 80 TL'ye satıldığını görmüştüm.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/hiremco-macrobox-mkv-usb-movie-media-player-full-hd-uydu-alicisi/productDetails.aspx?productId=evhiremmacrobox&categoryId=155057

Arkadaşlar merhaba,

USB'den takılan 1 TB.lık HDD ile film filan seyredersiniz.

Kanal geçiş hızı; aynı transponder, farklı transponder durumuna göre 1-2 saniye arasıdır.

Teknik olarak bakarsak; cihazın board'u ile güç katı tekparça( yekpare )'dır. Güç katında arıza olursa, cihazın tamiri için İstanbul'a göndermek gerekecektir. Eğer cihazın güç katı( besleme ) ayrı bir parça olsaydı, bulunduğunuz yerde de tamir edilmesi kolay olurdu. Tabi arıza yapacak diye birşey yokta, cihazın yapısının ne olduğunu anlatmak için, belirttim.

400 Mhz.lik ALI 3601 chipset'lidir.

Ayrıca bu cihaz belirtildiği gibi hızlı kör tarama yapar. Kör tarama ihtiyacında kullanmak için, aynı chipset'e sahip Skybox F3 cihaz almıştım oradan biliyorum.

Görüntü kalitesi, ALI serisinde vasat malesef...

Şimdilerde piyasaya daha ucuz chipset'li cihazlar çıktı. Cihazdaki ALI 3601 model işlemci; şimdiki sunplus, mstar gibi işlemcilere göre bir nebze daha iyidir. Yani parasına göre kıyasladığımızda, fiyatı uygun sayılabilir. Ama yinede "akakçe, ucuzu" gibi yerlerden daha ucuza satan satıcıları araştırınız. Bir ara 80 TL'ye satıldığını görmüştüm.

Kolay gelsin.

Peki hangi ürünü tavsiye edersiniz..mesela 100-200 tl arasında bir cihaz almak istesem?

Bu arada bende seoul hiremco 1453 modek uydu cihazı vardı halihazırda kullanmaktayım,şimdiye kadar kumanda dışında pek bir sorun yaşamadım...mesela ntvspor bazı maçlarda şifreye girer,benimki kendiliğinden açık nasıl oluyor bilmiyorum...yani cihaz sorun çıkartmadı...ama hd görüntü ve usb den film izleme olmasını istediğim için değişik birşey arıyorum...

Bu şekilde yardımcı olabilirsiniz...

• fiyat/performans olarak bakıldığından hiç de fena değil.Kumandası dışında bir sorun yaşanacağını sanmıyorum uzun süre kullanmış birisi olarak.görüntü kalitesi ve diğer özellikleri açısından düşünülebilir.
  • quote:

Peki hangi ürünü tavsiye edersiniz..mesela 100-200 tl arasında bir cihaz almak istesem?

Bu arada bende seoul hiremco 1453 modek uydu cihazı vardı halihazırda kullanmaktayım,şimdiye kadar kumanda dışında pek bir sorun yaşamadım...mesela ntvspor bazı maçlarda şifreye girer,benimki kendiliğinden açık nasıl oluyor bilmiyorum...yani cihaz sorun çıkartmadı...ama hd görüntü ve usb den film izleme olmasını istediğim için değişik birşey arıyorum...

Bu şekilde yardımcı olabilirsiniz...

Görüntü kalitesi açısından Neta 6400HD cihazı tavsiye ederim. Cihazın kanal geçiş hızı çok hızlıdır. Biss key girişi uzaktan kumanda ile yapılabiliyor.

USB'den de filim izleniyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    İyi güzel bir cihaza benziyor..ancak; ben cihaz üzerinde ses açma kapama tuşu olsun istiyorum nedne derseniz?

3-4 gündür evdeki uydu cihazının kumandası arızalandığı için ( kumanda araıp bulamadığım için) uyduyu izleyemiyorum..kanal değişim tuşu var ancak ses yok...
  • quote:

İyi güzel bir cihaza benziyor..ancak; ben cihaz üzerinde ses açma kapama tuşu olsun istiyorum nedne derseniz?

3-4 gündür evdeki uydu cihazının kumandası arızalandığı için ( kumanda araıp bulamadığım için) uyduyu izleyemiyorum..kanal değişim tuşu var ancak ses yok...

Valla o tür basit konular, kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Bu defalık yanıtlamaya çalışayım.

Kimi kullanıcı, kumanda kirlenmesin diye, naylon içine alıp kullanır. Kimi kullanıcı, kumandayı çok sık kullandığı için, tuşlarını çok çabuk yıpratır.

Bu Neta 6400HD cihazın yedek kumandasını elektronik parça satıcılarından 2 - 3 TL gibi temin edebilirsiniz. Hemen hemen tüm elektronik parça satıcıları şimdilerde, uydu cihazı kumandası da satmaktadır. Cihazı edindiğinizde, yedeğini de satın almakta fayda var.

Bunların dışında, birde universal kumanda diye kumandalar da satılmaktadır. Seçenek çok yani...

Velhasılı kumanda ile ilgili çözüm şekli çok iken, kimse kalkıpta cihazın yanına giderek kanal değiştirmez diye değerlendirmekteyim.

Son olarakta; bu tür basit konular kullanıcı tarafından kolayca karar verilebilecek hususlar olduğu için, sorulmaması dileğiyle...

Kolay gelsin.

• Arkadaşlar sanırım bu ürünü almaya karar verdim..elimdeki kumandayı götrüdüm bir türlü bulamadım...kumanda resmi aşşağıdaki ile aynıo..yani orjinali iptal olduktan sonra bunlardan kullanmaya başlamıştım..

Size sorum şu ; ben bu seoul hiremco nun ürününn kullanmaktayım( seoul hiremco 1453)..ve bu ürünnü kumandasını bulamıyorum...peki alacağım ürünün kumandasını ararsam ( beli olmaz kumandası kırıldı diyelim) yine bulamayacakmıyım?

bu kumanda hakkında bilgi verirmisiniz?,

arkadaşlar birde son sorum ;

bu üründe kanal listesi yedekleme varmı? Özelliklerinde yedekleme kayıt özelliği yazıyor..ancak demek istediğim şu ;

mesela ben kanalları sıraladım ..işte bu listeyi yedekleyebiliyormu? ve yedekledikten sonra hangi durumda bu yedeği kullanabilirim..mesdela yeni bir kanal eklemem gerekti...bildiğiniz gibi mesela ATV kanalını eklemek istediğim zaman yanında 5-10 tane daha kanal ekleniyor..paket olduğu için..bu gereksiz kanaları silmem v.s..peki ben bu yedekten ne anladım?

yani ne zman işime yarayacak_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerAd -- 8 Haziran 2014; 15:45:27 >

• Arkadaşlar peki bu cihazlar nasıldır içlerinden hangisi en iyisidir?

next cihazlara bis keyler girilebiliyormu?

rica etsem en iyisini yazarmısınız?

http://www.vatanbilgisayar.com/nextstar-18500-full-hd---plus--hdmi-usb-pvr.html

http://www.vatanbilgisayar.com/nextstar-ye-18000-hdmi-cx-usb-pvr-ethernet.html

çarşamba günü alıcam ...

• Daha iyi cihazlar var ama almaya alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: orka55

Daha iyi cihazlar var ama almaya alınır

Yardımcı olursanız çok sevinirim?fikirlerinizi bekliyorum.20-30 aşşağı yukarı farketmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orka55

Daha iyi cihazlar var ama almaya alınır

Yardımcı olursanız çok sevinirim?fikirlerinizi bekliyorum.20-30 aşşağı yukarı farketmez.

Şuan pc ım yok mobilim o yüzden pek yardımcı olamıycam kusura bakma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.