Şimdi Ara

arkadaşlar bugun mazda 626 2.0 aldım sizce iyimi ettim ne dersiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hocam hayırlı olsun ama hem aracın km si çok yüksek gerçi benim babamda var 91 model heralde 250000 oldu sadece silindir kapağı çatladı onun dışında masraf açmadı. Ama ben 11000e daha iyi seçeneklere bakardım. Yani mesela ben primera nın o modellerine bakardım. Yine de hayırlı olsun....
  • Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim...
  • Bi an eski günler aklıma geldi bu aracı görünce Bizde 92 modeli vardı uzun süre kullandık pek masraf cıkarmadı ama cok güzel aractı hala aklımdadır...Cok sevmistim satarken icimden bi parca kopmus gibiydi..Hayırlı olsun güle güle kullan..
  • aracın gercekten cok harika 200 000 mazda icin problem değil guzel saglam kullanılmıssa dnanımlarda harika zaten havayastıgı klima sunroff hayırlı olsun kazasız belasız surusler
  • Hayırlı olsun...
  • Özel bir çaba göstermedikçe balata,filtreler ve yağ gibi sarf malzemeleri dışında masraf çıkarmaz.Fakat her insan yapısı gibi mekanik şeylerin de bir ömrü vardır.Motorun 700.000 dahi yapmış örneklerini gözlerimle gördüm.Ancak şanzıman 250.000 den itibaren eğer dikkatli kullanılmadıysa bakım gerektirebilir.Temiz kullanılmışlar için yine 300.000-400.000 e kadar sorun çıkmaz genelde.Aracınızın nasıl kullanılmış olduğunu siz anlatmadan bilmek mümkün değil tabii ki.Ancak kendi fikriniz doğrultusunda şanzımana bir baktırmanız yararınıza olur.Vites geçişlerinde bir sertlik ve aktarmada gecikme yada stop etme eğilimi gibi şeyler mevcut ise şanzımanı bir kontrol ettirin.En kötü haldeki şanzıman 1.000ytl masraf açar.en az 250.000 km daha yağını kontrol etmekten başka hiçbirşey yapılmayacağı düşünülürse bu çok büyük bir masraf da değildir.
  • hayırlı olsun
  • sağolun cok tşkler fena diill yaa:D
  • temize benziyor bakımını zamanında yaptır daha çok uzun yıllar götürür. hayırlı olsun
  • hayırlı ugurlu olsun
  • o fiyata o özellikte bir araba daha ne olsunki mazda çok sağlam kaliteli bir arabadır
  • hayırlı olsun

kazasız belasız
  • Hayırlı olsun.
    Sağlam araç...
    Ama ne kadar yakar acaba...
  • hayirli olsun, iyi gunlerde binin.

arabada zaten lpg varmis. ben yakitindan ziyade performansini sormak istiyorum. gidisi nasil sizce, hizlanmasi vs..
  • Hayırlı uğurlu olsun.Bu saatten sonra hayırl olsun demek düşer bize
  • Daewoo dan 10 kat iyidir.Ancak zor satarsın,biniciysen o başka tabii.
  • hayırlı olsun kazasız belasız inş
  • Hayırlı olsun.Üzerindeki LPG sistemi sıralı değilse dikkatli olun, motor başınıza iş açabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezquita -- 24 Nisan 2008; 12:19:33 >
  • o paraya alına bilecek en iyi araçlardan biri
  • tşkler arkadaslar sıralı lpg var km de 250 felan yakıomus dedı aldıgımız adam bakalım bıraz kullanıyım daha aydınlatıcı seyler söylıcem ıns arkadaslar o kadar araba gezdım baktım bu fıyata bu kadar ozellıklı ancak bunu buldum ama fena yapmadım galıba acıkcası sındı ıcıme tekrar yorumlar ıcın tşkler arkadaslar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.