Şimdi Ara

arkadaşlar bugun mazda 626 2.0 aldım sizce iyimi ettim ne dersiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: davut1806

tşkler arkadaslar sıralı lpg var km de 250 felan yakıomus dedı aldıgımız adam bakalım bıraz kullanıyım daha aydınlatıcı seyler söylıcem ıns arkadaslar o kadar araba gezdım baktım bu fıyata bu kadar ozellıklı ancak bunu buldum ama fena yapmadım galıba acıkcası sındı ıcıme tekrar yorumlar ıcın tşkler arkadaslar...

Yakıtı normal Mazda' da.
    Hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun.kazasız sürüşler dilerim
  • TŞKLer arkadasım valla ii etmişim yaa konforlu araba öneririm bu paraya alınabilecek en iyi otomobillerden biri keyifli sürüşler
  • mazdayı kullanan bilir o yüzden mazdayı bilmeyen bir adamın yorumları geçersizdir eski bile olsa elin japonu sağlam yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

hayirli olsun, iyi gunlerde binin.

arabada zaten lpg varmis. ben yakitindan ziyade performansini sormak istiyorum. gidisi nasil sizce, hizlanmasi vs..

hızlanması felan bence süper arkadasım ztn mıllet debriyaj fln vites ayarlarken ben coktan kalkmış yolumu tutmuş oluyorum önden çekişli ztn,yakıtta 2.0 bir araba için 190-250 arası değişiyor yokuşlardada fena deil 160 bastım tık yok arabada dahada basmadım tırstım yani güzel otomobil ya mazda yı bilen biliyor

Hepinize keyifli sürüşler...

• Mazda nın en güzel modellerinden biridir, güle güle kullan
  • hayırlı olsun.kazasız-belasız sürüşler dilerim.

bence de tasarımı çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zooropa -- 4 Mayıs 2008; 23:58:20 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.