Şimdi Ara

arkadaşlar bugun mazda 626 2.0 aldım sizce iyimi ettim ne dersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daewoo bölümündede msjım vardı daewoo düşünüyordum ancak bugun 11.000 ytl ye şu aracı aldım kullanan var mı ilk aracım sizce karlı bir alış veriş mi yapmış oldum biraz fikir tanısıyım dedım
    araç görüldüğü üzere cok temız hem parça konusundada mazda ülkede cok giden bir araç diye düşünüyorum tşkler
    buda lınk ı tabı daha kalkmadı :D
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_6_26WQQaXQQ7617043WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davut1806 -- 22 Nisan 2008; 9:04:52 >

• mazda almışsın hocam daha ötesi varmı sorunsuz bir şekilde binersin donanımlarıda fena değil hayırlı olsun
  • hayırlı olsun güzel araç....
  • eyvallahh sağolun arkadaşlar
  • hayırlı olsun güle güle kullanın donanımı güzel parça sıkıntısı artık fazla yok genelde bulunuyor.
    kasası yaşına rağmen halen hoş gözüküyor.klmalarını çok övüyorlar.
    kazasız belasız binin.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • tşkler hepınıze keyifli sürüşler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun kardeş sağlam araç güle güle kullan
  • hayırlı olsun 2.0 olmasa daha iyidi ama...malum benzin aldı gidiyor.....
    binlecek araçtır japonlar..
  • bu kasalar benimde çok hoşuma gidiyor
    hayırlı olsun güle güle kullanın
  • hayırlı olsun.mazdanın bu modellerini ben de seviyorum donanımı da güzel sorunsuz bir araç.
  • Hayırlı olsun. İçine sindiyse en iyisini yapmışsındır.
  • Daewoo hepten çok kötü ondan iyidir ama bu aracın 2. eli yok sıfır, artı km si bana göre fazla, 200bin , baya masraf açar bu. Ben 13 liraya 2000 model araç sattım, 90bin de full oğlu full beş kuruş masraf açmadı...

Ama tabii tercih meselesi...

100binden fazla araca sıcak bakmıyorum ben çünkü masraf açıyor, bir ön takım 1000 ytl filan yani gene de hayırlı olsun da , dilerim büyük bir masraf açmaz...10 liraya araç alıyorsun 1 lira masraf açarsa anlamı yok
  • hayırlı ugurlu olsun
  • hayırlı olsun
  • 2 sene kullandım iyi arabadır. Güzel bir bakım yaparsan uzun yıllar kullanırsın dert tasa çıkarmaz kolay kolay.
  • tşkler arkadaşlar sağolun tekrar
  • iyidir ya mazda hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
  • hayırlı uğurlu olsun büyük konuşmayayım ama ben 200.000 km de araba almam heralde çünkü bana fazla geldi
  • hayırlı olsun kardeş artık almışsın aracı bence kimseye sorma iyimi etmişim kötümü etmişim diye artık herkes kötü dese ne olur herkes iyi dese ne olur olmuşla ölmüşe çare yok derler ya iyi yapmışsın güle oynaya kullan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.