ya arkadaşım bu topici hemen kapat biz burun hakkında hararetli tartışmalara girmişiz gormussun burunda reyting var hemen yok benim kız arkadaşım felan daha inandırıcı oabilirsin heman kapat topici arkadaşlar bu topic fake gerçek orjinal topic benim açtıgım bay a bi burun uzerine konustuk hadi oraya gelin
birader biraz seviyeli ol derim kapatıcam zaten topici merak etme forumda reyting alsam ne olur,istemiyosan yazma bu kadar basit
quote:
Orjinalden alıntı: michaelll
ya arkadaşım bu topici hemen kapat biz burun hakkında hararetli tartışmalara girmişiz gormussun burunda reyting var hemen yok benim kız arkadaşım felan daha inandırıcı oabilirsin heman kapat topici arkadaşlar bu topic fake gerçek orjinal topic benim açtıgım bay a bi burun uzerine konustuk hadi oraya gelin
kardeşim bak ii güzel konuşuyosun da ortamı seviyesizleştirme ben gerçek olanları sölüyorum ve sizlerle paylaşıyorum ne reytingi tv mi burası para mı alıyorum,merak etme kapatıcam zaten,ama senden de tevazu beklerim.
quote:
Orjinalden alıntı: seyhuncan
arkadaşlar resmime bakın bari karar verin linki vereyim:
çok çirkinsin bilader. bence burnunla kalma yuzunu komple değiştir derim ben
quote:
Orjinalden alıntı: fuchsspy
bende estetiklik bi durumun olmadığını düşünüyorım ama hayat senin hayatın...
Taktığın şeye bak ya
eger rahatsz ediosa seni ve buna surekli takiosan yaptrmanda sakinca yok doktorunlada gorus esas o bilgi verir
estetiğe gerek yokki "necati oradan demir boruyu uztsana"ben yaparın hemide beleş
demek benim burnum sende olsa anında intihar edecektin
hiç bişeyin yok hocam bencede bi psikoloğa görünmen senin için iyi olcak
farklı bir açıdan yorum getireyim:
Sağlıkla ilgili bir sorun olmadıkça estetik yaptırılması dinen caiz değildir...
quote:
Orjinalden alıntı: fuchsspy
emredersin paşam hatta necati şaşmaz gibi olayım demi,ben kendimle barışık birisiyim kardeşim,sadece kimi zaman takıntılarım oluyor bu da sadece burun oluyor,içimden diyorum güzelliğime gölge düşüren bu mu diye,yoksa istediğim psikoljiye girerim yani çoğu arkadaş psikoljik destek al demiş ama ben almadan da gayet normal yaşantıma devam edebilirim,bu zamana kadar hiç şikayet de gelmedi,benimkisi biraz merak yani olsa nasıl olur nese ya bizde photoshop la oynama yapalım ,önceki hali sonraki hali hesabı,fikir veren arakdaşlardan allah razı olsun,yaptırmaktan vazgeçtim valla motive oldum,hemi de şu düşünce var bende riskli bir iş olduğunu düşünüyorum allah göstermesin daha da kötü olur falan die,baya bi konuştuk herhalde,maciheal jackson gibi burnumuz falan düşeceğine böle çenemiz düşsün daha iyidir
satmışım bu dünyanın anasını babasını hiç umrumda değil!!
heAL OLSUN İŞTE BU
Kardeş burnunda hic bisey yok bence gayet te guzel haline şükret neler var.. Bence hic bisey yapma burnuna ameliyat olduguna, verdigin paraya degmez.. zaten normal..
quote:
Orjinalden alıntı: seyhuncan
slm arkadaşlar ben komplexli kusursuz olmak isteyen biriyim nerdeyse,yani beğenmediğim yanlarımı hemen düzeltmek istiyorum.burnuma estetik yaptırcam karar veremiyorum,insanlara sorunca ya sen manyak mısın boşver diyolar kız arkadaşlarıma sordum onlarda yaptırma dediler,ama ben burnumdan rahatsızlık duyuyorum bazende beğeniyorum kararsızım fikir verin eywallah.
senin sorunun kişisel özgüvensizlikte.Burun falan değil.Gayet düzgün bir çizgiye sahip burnun var.Burunla alakalı değil senin kendi dış görünüşünü beğenmemen.Senin kendini beğenmemendeki sebep kişisel özgüven eksikliğin var şimdilik.
Sen biraz daha zaman geçir bi askere git gel bakalım ozaman o burunu çok seveceksin.Hadi bakalım şimdi bunları düşün bidahada böye boş işleri kafana takma.Git çalış üret para kazan insan içine katıl geç bu boş işleri.
yaa BU BURUNUDA BEYENMİYORSAN YUH!!! BİR DAHA AKLİNA BİLE GETİRME BURUN OLAYİNİ!!!
BENİMKİDE SENİNKİ GİBİ AMA HİCDE KOTU DEGİL!!!!
AYRİCA ESTETİK SADECE SAGLİK SORUNU TESKİL ETTİGİNDE YAPİLABİLİR!!!
YAPTİRİRSAN DOGALLİGİN GİDECEK!VE ESKİSİNDEN DAHA KOTU OLACAK BENCE!SAKİNA DENEME!