Şimdi Ara

arkadaşlar burnuma estetik yaptırcam düşünceleriniz neler? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ÖNCE ŞU BURNU GÖRELİM YAW.SONRA CEVAP VERİRİZ.
    SAĞDAN SOLDAN CE ÖNDEN OLMAK KAYDIYLA 3 ADET FOTO EKLE BAKİM ÖNCE SEN.
    SONRA BAKARIZ....
  • eğer burnunda sorun yoksa neden yaptırıyorsun ki ? allah korusun ya sakat flan olsaydın tedavisi olmasaydı ?
  • Bence de bir profilden çekilmiş fotografını yolla.
    Bakarsın burnun bu haliylede güzeldir.Boşu boşuna canını sıkıyorsundur.
  • bu arada kaça yapıyorlar burnu ? öle hemen istedin mi olcak şey mi bu ? tabi parayı basarsan şak hemen yaparlar ama makul fiyata ?? ve devlet hastanelerinde yapılıyormu ? benimde yaptırasım geldi ?
    gerçi daha 20 yi görmedim.. karakter oturmamıştır daha ??
  • vücudunu hücreden dokuya kadar ayrıntılı bir şekilde oku. Hatta bu konuda dökümanlar elde et. Bu konuda ne yazılmışsa okuyabildiğin kadar oku. Ne kadar mucizevi bir sistemden ibaret olduğunu anladıktan sonra burnunda kusur bulabilecek misin bakalım? Ne mutlu bunu görebilenlere
  • benım tavsiyem burnun gayet güzel,hiç yaptırma...ama o sacları bır duzene koy.
  • BEncede burunda estetiğe gerek yok.
    Ama kaliteli bi kuaföre(hem saç kesimi hem bakım vs..) giderek kendini we ruhunu yenile!!!

İllada bişeyler yaptırmak istiyosan yüzüne biraz yağ enjekte ettir. Bİraz kemikli gibi yüzün
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyhuncan

arkadaşlar resmime bakın bari karar verin linki vereyim:

http://img455.imageshack.us/img455/4083/hjghee5.jpg

http://img165.imageshack.us/img165/6761/image135cu5.jpg

http://web1.ares70.plusserver.de/album/659137_1.jpg

anlaşılıyor mu anlaşılmıyorsa yandan falan çekicem bu sefer de iice depresyona girecez a.q karı gibi kendimizi pazarlıyoruz sanki

estetik yaptırdın galiba hocam hayırlı olsun.

•  arkadaşlar burnuma estetik yaptırcam düşünceleriniz neler?
  • bencede burnun gayet iyi...
    ancak saçlarını falan doğru dürüst yaptırırsan bakımlı olursan bütün kızlar peşinde koşar...

bakın arkadaşlar orta halli kızlarda şu mantık vardır...sevgilim çok yakışıklı olmasın (kimse onu elimden almasın) sevgilim tipsizde olmasın (girdiği ortamda dikkat çekebilsin) yani bu bir denge meselesi çok yakışıklı olmakda aslında çok iyi değil yani...

benim tanıdığım bi arkadaş var okulda..bu kız mankenlik falan yapmış(düşünün artık ne kadar güzel arkadaşlarım var) kızın çıktığı çocuğu gördüm.....(keşke görmez olsaydım)

bence dünyada herkesin bi dengi vardır önemli olan uygun zaman ve uygun insandır..

• bende ameliyat olucam ama mecburum olmaya. doğuştan burnumda kemik var ve alınması gerekiyo.amatör futbol oynuyorum nefes alıp vermede zorluk çekiyorum. bende olmuşken estetikli ameliyat olmak istiyorum öle olucak inş bi iki ay sonra..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.