slm arkadaşlar ben komplexli kusursuz olmak isteyen biriyim nerdeyse,yani beğenmediğim yanlarımı hemen düzeltmek istiyorum.burnuma estetik yaptırcam karar veremiyorum,insanlara sorunca ya sen manyak mısın boşver diyolar kız arkadaşlarıma sordum onlarda yaptırma dediler,ama ben burnumdan rahatsızlık duyuyorum bazende beğeniyorum kararsızım fikir verin eywallah.
Bana uyar
quote:
Orijinalden alıntı: collossus
Bana uyar
Benim için de sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: collossus
Bana uyar
bence yaptırma yaptıranların cogu şıkayetçi memnun değil..ama ılla yaptırcam dersen uzmanına git işinin ehli olsun iyice araştır.yaptırdıktan sonra eskı halıne gelmez son pişmanlık fayda etmez..belkı yamuk kaynar nefes almada zorlanırsın..bunun gıbı bı çok sey..sakat degılsın sonuçta şükretmelisin halıne.. estetıge karşı degılım ama zevk için olmamalı..sağlık için yaptırcaksan sozum yok..nefes almada problemın yada farklı bıseyse sorun yaptır saglıgın için..
quote:
Orijinalden alıntı: Guitarist
Benim için de sorun yok
Alıntıları Göster
Bence yaptırma değmez.Eğer aşamadığın komplekslerin varsa,uzman bir psikologla bu sorunundan tamamen kurtulabilirsin.
Eğer psikolojik destek almazsan,bu sorunların daha da büyüyebilir.Hadi diyelim burnunu yaptırdın,yarın öbür gün,"kulaklarımı da yaptırmak istiyorum" dersin.
Bak ne güzel,kız arkadaşların da yaptırma demiş,onlardan daha iyi mi bileceksin?
quote:
Orijinalden alıntı: artı sonsuz
Bence yaptırma değmez.Eğer aşamadığın komplekslerin varsa,uzman bir psikologla bu sorunundan tamamen kurtulabilirsin.
Eğer psikolojik destek almazsan,bu sorunların daha da büyüyebilir.Hadi diyelim burnunu yaptırdın,yarın öbür gün,"kulaklarımı da yaptırmak istiyorum" dersin.
Bak ne güzel,kız arkadaşların da yaptırma demiş,onlardan daha iyi mi bileceksin?
Alıntıları Göster
yaptır birader, para da senin zevk de senin
Yap kardewş Uyar Yani
Böle allahın verdiği nimete şükretmeyip onu değiştirmeye calışanları allaha havale ediyorum.Bırak kardeşim seni beyenen o halinle beyenmiyorsa hiç beyenmesin
sağlık sorunu varsa yaptır, kompleksim var diyosanda psikoloğa falan git
naparsan yap
quote:
Orijinalden alıntı: n0000000b
naparsan yap
diyanet işlerinin takvim yaprağında okudum,estetik dinen caiz değildir ama eğer burnunda bir fazlalık varsa ve toplum tarafında rencide olup psikoljik sorunlara yol açılıyorsa yaptırmak caizdir yazıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: seyhuncan
diyanet işlerinin takvim yaprağında okudum,estetik dinen caiz değildir ama eğer burnunda bir fazlalık varsa ve toplum tarafında rencide olup psikoljik sorunlara yol açılıyorsa yaptırmak caizdir yazıyordu.
Alıntıları Göster
bi resmini koyda ona göre yorum yapalım...
quote:
Orijinalden alıntı: seyhuncan
Alıntıları Göster
Burnunun resmini koyarmısın ? Bi bakalım nası bişeymiş...
quote:
Orijinalden alıntı: deeproxy
Alıntıları Göster
sağlığını tehdit eden bi durum varsa yaptır tabii ki..ama yok kızlar beğenmiyor diye yaptıracaksan,bence önce kafana estetik yaptır...
bırak seni beğenen böyle beğensin..
ama çok taktım diyosan git bi psikologdan profesyonel yardım al...
quote:
Orijinalden alıntı: Luc Skywalker
sağlığını tehdit eden bi durum varsa yaptır tabii ki..ama yok kızlar beğenmiyor diye yaptıracaksan,bence önce kafana estetik yaptır...
bırak seni beğenen böyle beğensin..
ama çok taktım diyosan git bi psikologdan profesyonel yardım al...
Alıntıları Göster
ya arkadaşım bu topici hemen kapat biz burun hakkında hararetli tartışmalara girmişiz gormussun burunda reyting var hemen yok benim kız arkadaşım felan daha inandırıcı oabilirsin heman kapat topici arkadaşlar bu topic fake gerçek orjinal topic benim açtıgım bay a bi burun uzerine konustuk hadi oraya gelin
quote:
Orijinalden alıntı: deeproxy
Alıntıları Göster
arkadaşlar işin doğrusu burun estetiği diye bişi yok ama doktorlar neden yapıyor çünkü insanlar intihar etme seviyesine geliyor doktorlarda mecburen yapıyor abi bakın şimdi ne anlatıcam atv de doktor var burun estetik doktoru soruyu sunucu baktım doktorun burnu 2 metre iyide abi adam bu işin profu olmuş bi tehlike olmadığını veya ilerde başına bela oluyoki adam o haliyle kameralara konuşuyor.sadece bu doktor deil gerçekten bikaç kere daha rastladım 2 metre 3 var yani bence olay insanın pskolojisinde insan her zaman bahane arar.abicim şimdi bu olayı tek cümleyle özetliyorum cem yılmaza bakın ve demekki oluyomuş veya okan bayulgen asıl bu adamlar şu an tv lerde kaybetcek vakti olmayan adamlar olay insanın psikolojisinde bitiyor.önce bence psikolojik destek almak gerekir kesinlikle hadi allaha emanet olun.
quote:
Orijinalden alıntı: michaelll
arkadaşlar işin doğrusu burun estetiği diye bişi yok ama doktorlar neden yapıyor çünkü insanlar intihar etme seviyesine geliyor doktorlarda mecburen yapıyor abi bakın şimdi ne anlatıcam atv de doktor var burun estetik doktoru soruyu sunucu baktım doktorun burnu 2 metre iyide abi adam bu işin profu olmuş bi tehlike olmadığını veya ilerde başına bela oluyoki adam o haliyle kameralara konuşuyor.sadece bu doktor deil gerçekten bikaç kere daha rastladım 2 metre 3 var yani bence olay insanın pskolojisinde insan her zaman bahane arar.abicim şimdi bu olayı tek cümleyle özetliyorum cem yılmaza bakın ve demekki oluyomuş veya okan bayulgen asıl bu adamlar şu an tv lerde kaybetcek vakti olmayan adamlar olay insanın psikolojisinde bitiyor.önce bence psikolojik destek almak gerekir kesinlikle hadi allaha emanet olun.
Alıntıları Göster
eğer burun ameliyatı olursan geri kalan hayatında millet yuzune gulumser sana daha dikkatli davranır otobuste baska bi toplu ortamda kızlar sana yaklaşır ama eski oteki burnunla bunları yaşamayazsın millet yuzune gulmez kimse sana donup bakmaz baktımıda i pisliğe bakar gibi bakarlar iki secenek var aslında ya mutevazi hayat yada herkesin sana değer verdiği bi dunya sence hangisi bi an once git ol abi tavsiyesi
quote:
Orijinalden alıntı: michaelll
eğer burun ameliyatı olursan geri kalan hayatında millet yuzune gulumser sana daha dikkatli davranır otobuste baska bi toplu ortamda kızlar sana yaklaşır ama eski oteki burnunla bunları yaşamayazsın millet yuzune gulmez kimse sana donup bakmaz baktımıda i pisliğe bakar gibi bakarlar iki secenek var aslında ya mutevazi hayat yada herkesin sana değer verdiği bi dunya sence hangisi bi an once git ol abi tavsiyesi
Alıntıları Göster
Saglıklıgına engel oluyorsa Yaptır. Ama dersenki Keyif, Ozaman Kahrını çeker anlarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar
Saglıklıgına engel oluyorsa Yaptır. Ama dersenki Keyif, Ozaman Kahrını çeker anlarsın.
Alıntıları Göster
peki bunun riskleri var mı mesela doktor fazla kesti diyelim?ne olacak?yani çok ii uzman bile hata yapamaz mı?sonra eski burnumu ararsam