Sizce hangi dövme daha güzel?
-
-
epsilon denen 13 yaşındaki çocuğunun yolundan mı ilerliyorsun,sende bu aralar tadını kaçırdın işin,biraz kendine gel,trollünde kalitesi var.
-
hocam sağ üst köşedeki güzelmiş tavsiyem odur
-
Ne alaka biraderquote:
Orijinalden alıntı: Guest-DDE054007epsilon denen 13 yaşındaki çocuğunun yolundan mı ilerliyorsun,sende bu aralar tadını kaçırdın işin,biraz kendine gel,trollünde kalitesi var.
Dövme yaptirmak suc mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DDE054007epsilon denen 13 yaşındaki çocuğunun yolundan mı ilerliyorsun,sende bu aralar tadını kaçırdın işin,biraz kendine gel,trollünde kalitesi var.
hocam bu chaisan denen 10 yaşındaki çocugun görüşü hakkında ne düşünüyorsun?
-
Hocam kaale alinacak birisi degil kanımcaquote:
Orijinalden alıntı: Zurnaloghocam bu chaisan denen 10 yaşındaki çocugun görüşü hakkında ne düşünüyorsun?
Alıntıları Göster
Ciddi bir konuda fikir alışverişi yapiyoruz adamin yazdigina bak
Dinine imanina hocam sen benim hic bos konu actigimi gördünmü
Mutlaka altinda yatan birseyler vardir yani
Tutmaz dedigin konuda hakliydin hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bunlar biraz bayan dovmesi gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu genelde düzenli olarak seks yapan kadınlar yapar ama sen bilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende onlardan esinlendim hocam ama tabi bu benimde bu isi yaptığım anlamina gelmezquote:
Orijinalden alıntı: quax77
Bunu genelde düzenli olarak seks yapan kadınlar yapar ama sen bilirsin
Efemine bi tarzim var hocam o yuzden bunları seçtimquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mario
Hocam bunlar biraz bayan dovmesi gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnaloghocam bu chaisan denen 10 yaşındaki çocugun görüşü hakkında ne düşünüyorsun?
Alıntıları Gösterkeşke reelde denk gelsekte senle çocuğu göstersem,neyse forumda ilk defa birini blokluyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DDE054007keşke reelde denk gelsekte senle çocuğu göstersem,neyse forumda ilk defa birini blokluyorum.
Alıntıları Göster -
Hocam bu arkadasin eski nicki zihnimde birsry uyandiriyor ama iyimi kotumu bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Zurnalog
Alıntıları Göster
Nötrum
3.sütun 2. satır güzelmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X