Şimdi Ara

ARKADASLAR BUTUN MUCULARİ ETKİLEYECEK BU OYUN.. BAKMADAN GECMEYİN..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tmm ArkadaşLar Amma Uzattınız Yafs.. DeLinin Teki Kuyuya Bi Taş Atmış 40 AkıLlı Çıkaramamış MisaLi.. BakaLım Zaman Göstericek Fakat Adam Biraz FazLa Uçmuş Harbiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dk_CoNCoN_

Tmm ArkadaşLar Amma Uzattınız Yafs.. DeLinin Teki Kuyuya Bi Taş Atmış 40 AkıLlı Çıkaramamış MisaLi.. BakaLım Zaman Göstericek Fakat Adam Biraz FazLa Uçmuş Harbiden

aushuashsau.
    beyler ben yarın webzeni almaya gidiyorum bilginiz olsun ona gore destek cıkın bana
    bende sallayam bi taş bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Tmm ArkadaşLar Amma Uzattınız Yafs.. DeLinin Teki Kuyuya Bi Taş Atmış 40 AkıLlı Çıkaramamış MisaLi.. BakaLım Zaman Göstericek Fakat Adam Biraz FazLa Uçmuş Harbiden

aushuashsau.
    beyler ben yarın webzeni almaya gidiyorum bilginiz olsun ona gore destek cıkın bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 13 Ocak 2008; 12:43:40 >

• quote:

quote:

aushuashsau.

Peşin mi kredi kartı mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

quote:

quote:

aushuashsau.

Peşin mi kredi kartı mı?

Taksitle

• BENİM KARNIM ACIKTI buy oyunda restaurant gibi byer varmi
    millet yemek yeme zahmeti cekmesin bi zahmet yapi verin bakin ilk muşteride benim bir porsiyon pirzola indrim falan yaparsiniz artik
    %0 komisyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicLife1 -- 13 Ocak 2008; 15:45:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: salmador

BENİM KARNIM ACIKTI EKMEK ARASİ İSTEYEN VARMI

Yorumsuz..

• way canına
  • "Hayal gücü(Fantazi) bilgiden daha önemlidir."
    Albert Einstein

Bence ne kadar uçukta olsa hayal kurmak iyi bir şeydir. Hayal kurmadan zaten gerçek olmaz. Bence hayal kurabilen bir insan ile dalga geçmek hiç hoş değil. Ki bunun hayal olup olmadığı bile belli değil. Adam sanki bunları tamamlamış gibi yazmış. Hayal dahi olsa bu tutumunuzu tasvib etmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

"Hayal gücü(Fantazi) bilgiden daha önemlidir."
    Albert Einstein

Bence ne kadar uçukta olsa hayal kurmak iyi bir şeydir. Hayal kurmadan zaten gerçek olmaz. Bence hayal kurabilen bir insan ile dalga geçmek hiç hoş değil. Ki bunun hayal olup olmadığı bile belli değil. Adam sanki bunları tamamlamış gibi yazmış. Hayal dahi olsa bu tutumunuzu tasvib etmiyorum.

magıc bravo kardes doru solemısın bırakın adam denesın bı belkı basarılı olur 1 ksı denemıs yapamamıs dıe bu ark damı yapamıyacak yanı ınsan ucagı ıcat etmeden oncede ucmak ımkansız dıolarlardı ama ne oldu sımdı!!!!! neyse benden tam desdek bu arkadasımıza heeelalll olsun kardesım sen devam et calısmalarına umarım basarırsın

• Benimde parmak basmak istediğim nokta orda zaten imkansız olabilecek orada ne var?
    Edit işi kolay geriye kalan tek şey serverin garanti kısmı 10 yıl garanti vermez 3 yıl verir atıyorum bu kadar dalga gecilecek bir durum yok insanlar önce kendi actıkları serverlerde 7/24 verdiği garantileri tutsun bence sonra gelip ti ye alsın milleti tr kardesim seni tanımıyorum ama sen her zaman doğru bildiğini yap buradakilere kalırsan bi laf vardır ne öğrendikki bakmakla leyleğin ömrü geçer laklak la boşver sen.
  • Evet Kardesim 5 hafta dedim ama Bilmiyorsun ki ben Tam 4 aydir Bu oyunu Acmaya sizlere sunmaya calisiyorum sizler icin Ben kafamdan 5 hafta sonra biter demistim ama Ben bugun calismalarimda gordum ki 5 haftadan dahada uzun surecek Herkes kendine iyi Baksin

Tai Tai..!
    Saygilarla : By XxTRxX
  • Hmm...
  • Allah utandırmasın..
    Kolay gelsin
    başarılar..
  • Koç 10 yıllık host parasina bi araba alinir
    şahsen senin kadar param olsaydi bi güzel yerdim
    serverle filan ugraşmazdim
    ama bende para bol açıcamBu serveri diyosan arkanda dururz onuda söyliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xx-TR-xX

Evet Kardesim 5 hafta dedim ama Bilmiyorsun ki ben Tam 4 aydir Bu oyunu Acmaya sizlere sunmaya calisiyorum sizler icin Ben kafamdan 5 hafta sonra biter demistim ama Ben bugun calismalarimda gordum ki 5 haftadan dahada uzun surecek Herkes kendine iyi Baksin

Tai Tai..!

abisi burda şuana kadar trilyon tane insan 300 sene açık tutucam dedi kapattı açtı kapattı.3 gün sonra sunucuyu annem kızdı diyip kapattın mı hangi yüzle giriceksin bu siteye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

Nayt Onlayn Oynadıgını çok belli ediyorsun.ve düşünceleri hiç beğenmedim çok saçmalamışsın.

+++++++
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Xx-TR-xX

Evet Kardesim 5 hafta dedim ama Bilmiyorsun ki ben Tam 4 aydir Bu oyunu Acmaya sizlere sunmaya calisiyorum sizler icin Ben kafamdan 5 hafta sonra biter demistim ama Ben bugun calismalarimda gordum ki 5 haftadan dahada uzun surecek Herkes kendine iyi Baksin

Tai Tai..!

abisi burda şuana kadar trilyon tane insan 300 sene açık tutucam dedi kapattı açtı kapattı.3 gün sonra sunucuyu annem kızdı diyip kapattın mı hangi yüzle giriceksin bu siteye?

Arkadaş Çok Haklı Bazıları Demiş Biraz Saçmalamışsın Diye O Arkadaşlara Şunu Soruyorum Sadece BİRAZ MI? Saçmalamış??? Bence Bayaaaa Abartmış

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • annesi kızmıs sunucuyu kapatmıs
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.